© Medya 03

AFYONSPOR SAHAYA İNDİ

İlk yarıyı sahasında Somaspor’a 2-0 mağlup olarak kapatan Afyonspor’da futbolculara verilen izin sona erdi. İkinci yarı hazırlıklarına dün start veren Afyonspor bugün sabah ise fitness salonunda yaptığı kondisyon ağırlıklı antrenmanla ikinci yarının hazırlıklarına devam etti.

2022-2023 futbol sezonun ilk yarısını sahasında konuk ettiği Somaspor’a mağlup olarak 28 puanla lider Amedspor’un 6 puan gerisinde kapatan Afyonspor’da futbolculara verilen izin dün sona erdi. 
Pazar günü tam kadro tesislerde toplanan Afyonsporlu futbolcular dün ikinci yarının ilk antrenmanını Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde gerçekleştirdi. Bugün ise temsilcimiz fitness salonunda gerçekleştirilen kondisyon ağırlıklı antrenmanla devre arası kamp çalışmalarına devam etti. Bir hafta kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürmesi beklenen Afyonspor’un Antalya’da yapmayı planladığı kampla ilgili ise kamuoyuna henüz net bir açıklama yapılmadı.
GENÇLER A TAKIMLA ÇALIŞIYOR
Afyonspor’un gelecek yıllarda çok şeyler beklediği gençleri A takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Teknik Direktör Koray Palaz tarafından antrenmanlara davet edilen 6 genç futbolcu, ikinci yarı hazırlık döneminde A takımla birlikte antrenmanlara çıkacak.
NAZİLLİ MAÇININ TARİH VE SAATİ BELLİ OLDU
Öte yandan TFF 2. Ligde ikinci yarı müsabakalarının programı açıklandı. Temsilcimiz Afyonspor ikinci yarının ilk maçını 15 Ocak 2023 Pazar günü Saat: 14.00'de Eşin Group Nazilli Belediyespor ile oynayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER