© Medya 03

Afyonkarahisar'da başarı çıtamızı yükselteceğiz

Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleşen eğitim-öğretim değerlendirme toplantısında konuşan Sünnetci, “Önümüzdeki yıllarda başarı çıtamızı yükseltmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında yapılan Eğitim-Öğretim değerlendirme toplantısına; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Eğitim Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Merkeze bağlı tüm Okul/Kurum Müdürleri katıldı.
HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ
Toplantının açılış konuşmasını ve sunumunu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2022 yılı Akademik Başarı İstatistiklerini paylaşarak “Önümüzdeki yıllarda başarı çıtamızı yükseltmek için hep birlikte çalışacağız”
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı eğitimde kalite ve nitelikli bir nesil yetiştirmeye vurgu  yaptığı konuşmasında; “Akademik başarının daha da perçinlenmesi için çocuklarımızı bir bütün olarak ele almalı her alanda gelişmeleri için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER