© Medya 03

6 Puanlık maç ev sahibinin

Süper Amatör Ligde puan cetvelinde 3. ve 4. Sırada yer alan iki ekibin mücadelesinde Şuhut Hisar Belediyespor ile Salar Belediyespor karşı karşıya geldi. 6 puan değerindeki karşılaşmayı ev sahibi Şuhut temsilcisi 2-1 kazandı.


Süper Amatör Ligde 8. Hafta mücadelesinde Şuhut Hisar Belediyespor ile Salar Belediyespor Şuhut ilçesinde karşı karşıya geldi. Kazanan ekibin zirve yolunda büyük avantaj elde edeceği karşılaşmada ilk golü taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi ekip buldu.  40. Dakikada Musa İrdem’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Şuhut temsilcisi karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başladı ve 51. Dakikada Onurhan Gökdemir’in golüyle galibiyetin kapısını araladı 2-0.
Karşılaşmada 90. Dakikasında Salar Belediyespor Kadir Yıldırım’ın golüyle farkı 1’e indirse de kalan süre skoru değiştirmedi. Güçlü rakibi Salar Belediyespor’u taraftarı önünde mağlup eden Şuhut Hisar Belediyespor karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşarken, bu galibiyetle puanını 16’ya yükseltirken, Salar Belediyespor ise 15 puanda kaldı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER