Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ünsal Yaşar derbi öncesi medya03.com’a konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünsal Yaşar derbi öncesi medya03.com’a konuştu
Abone ol
Pazar günü Afyon derbisinde sahasında Belediye Bolvadin Termalspor konuk edecek Sandıklıspor’da Teknik Direktör Ünsal Yaşar medya03.com’a özel açıklamalarda bulundu. Futbol kamuoyunun takdirini kazanacak bir futbol oynadıklarını ifade eden Yaşar, “Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligde ligde şampiyon olan ve 3. Ligin kapısından dönen Belediye Bolvadin Termalspor’u çalıştıran başarılı Teknik adam Ünsal Yaşar, Pazar günü Sandıklıspor Teknik Direktörü olarak eski takımına karşı mücadele edecek.  “Bolvadin’de çalıştım ve ayrıldım” diyen Yaşar, “Bolvadin maçı bizim için çok önemli. Sahaya en şekilde çıkıp kazanmak istiyoruz” dedi.
ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN
Pazar günü Sandıklı’da oynanacak Afyon derbisi öncesi başarılı Teknik adam Ünsal Yaşar, medya03.com’a özel açıklamalarda bulundu. Bolvadin maçının önemini bildiklerini söyleyen Yaşar, “Bolvadin maçı bizim için çok önemli.  Elimizdeki imkanlar dahilinde en hazır şekilde çıkıp kazanmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Bolvadin’de çalıştım ve ayrıldım. Bu konuyla ilgili söyleyebileceğim tek şey, Allah herkesin kalbine göre versin” dedi.
EKSİK BÖLGELERİMİZ VAR
“Devre arasında 14 oyuncumuzu kaybedip yerlerine 10 oyuncu dahil ettik” diyen Yaşar, eksik bölgelere 3-4 takviye yapmaları halinde transferi kapatacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Sandıklıspor’a ligin 5. haftası zor bir süreçte başladım. Takımı hem futbol olarak hem de psikolojik olarak toparlamak kolay olmadı. Futbol kamuoyunun takdirini kazanacak bir futbolla puanlar toplayıp üst taraflara yaklaştık. Fakat devre arası bir çok oyuncumuzu kaybettik. Bazı oyuncularımız iyi transfer teklifleri de aldılar ve ayrıldılar. Toplamda 14 oyuncumuzu kaybedip yerlerine 10 oyuncu dahil ettik. Devre arası transferin zorluklarını hala yaşıyoruz. Hala eksik bölgelerimiz var ve transfer sürecimiz devam ediyor. Kriterlerimize uygun bir kaç oyuncu daha bulabilirsek aramıza katmaya çakışacağız. İkinci yarı mümkün olan en yüksek puanı toplamayı hedefliyoruz. Şuan sayısal olarak eksiğiz. 3-4 takviye yapabilirsek transferi kapatabiliriz”
BURADA ÇOK MUTLUYUM
Desteklerinden dolayı Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür eden Yaşar, “Sandıklı kulübünde çalışmaktan dolayı mutluyum. Desteklerinden dolayı Başkanlarımıza, yönetim kurulumuza, bize destek veren emekçilerimize ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu haftaki maçımıza da bütün taraftarlarımızı davet ediyorum” dedi.
10 MAÇTA 20 PUAN TOPLADI
Sandıklıspor’un başına 5. Haftada geçen başarılı teknik adam Ünsal Yaşar, 4 puanla devraldığı Sandıklıspor’un başında çıktığı 10 maçta 20 puan topladı ve 24 puanla Belediye Bolvadin Termalspor’un ardından puan cetvelinde 5. sırada yer alıyor. Sandıklıspor, ligin ikinci yarısına geçtiğimiz hafta deplasmanda Yunus Emrespor’u 5-0 mağlup ederek adeta şov yaparak başladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güreşte tarih yazan Sümeyye Zeybek Afyonkarahisar’daÖnceki Haber

Güreşte tarih yazan Sümeyye Zeybek Afyon...

Afyon'da 10 saniyelik drift heyecanı pahalıya patladıSonraki Haber

Afyon'da 10 saniyelik drift heyecanı pah...

Yorum Yazın

Ata lirası ödüllü halk koşusu yarın
Çocukların müstehcen görüntülerini yayınlayan şahsa polis baskını!
Adrenalin tutkunları için hazırlanıyor!
Hazine arazisini izinsiz kullanan kişilerden açıklama geldi!
Adliye çıkışı 3 kişiyi vuran şahıs tutuklandı
Afyon’da biri çocuk 9 kaçak göçmen yakalandı
Başkan Köksal’dan iç ısıtan jest
Afyonspor moral gecesinde buluştu
Hayvan yemi üretimi yapan işletmeler denetlendi
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs derekarabağ köyünde ele geçirildi
30 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan şahıs selçuklu mahallesinde yakalandı
Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar