TARIM VE HAYVANCILIK GIDA FUARI
Afyonkarahisar
DOLAR32.5479
EURO34.8108
ALTIN2489.4

MÜHSÜRLER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜHSÜRLER ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Abone ol
Mevcut Başkan Orhan Karagöz’ün aday olmayacağını açıklamasından sonra İYİ Parti Merkez İlçede adaylığını açıklayan ikinci isim kurucu üye ve yönetim kurulu Selahattin Mühsürler oldu. Mühsürler, “İYİ Partimizin genelde ve yerelde iktidarına katkı sunmak amacıyla Merkez İlçe Başkanlığına adayım” dedi.


İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek, Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Selahattin Mühsürler, kendini tanıtarak, neden aday olduğunu açıkladı.
VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM
İYİ Parti’nin kuruluşundan bu güne çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Mühsürler; “İYİ Partimizin, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kurulmasının ardından, Partimizin ilimizde de kurulması ile birlikte, tüm seçilmiş ve atanmış İl Yönetim Kurullarında yer aldım, İl Başkan Yardımcılıkları yaptım, Milletvekili adayı oldum ve halen de İl Yönetim Kurulu üyesiyim. Bana layık görülen tüm görevlerde var gücümle çalıştım. Bundan sonra da aynı özveri ile var gücümle çalışacağıma da söz veriyorum”  dedi.
PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Oluşturacak güçlü yönetim kadrosu ile hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde İYİ Partiyi birinci parti yapmak için günün 24 saati çalışmaya hazır olduklarını ifade eden Mühsürler; “Ülkemizde, 20 yıldır yanlış yapılan veya yapılamayan her konuda muhalefeti suçlayan bir iktidar partisi var. Milletimiz artık iktidar partisinin bu davranışlarını inandırıcı bulmuyor ve partimize olan teveccühleri her geçen gün artıyor. Bize teveccüh gösteren, bizim kapımıza gelen insanlarımıza kucak açmak, onların dertleriyle dertlenmek ve onların sıkıntılarına çözüm bulma konusunda yardımcı olmak için artık biz varız, biz buradayız diyebilmektir gayemiz” şeklinde konuştu.
İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİ OLARAK YOLA ÇIKTI
İYİ Parti’nin Meral Akşener başkanlığında bir kadın hareketi olarak yola çıktığını hatırlatan Selahattin Mühsürler, şunları söyledi: “Partimiz, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in başkanlığında ‘Bir kadın hareketi’ olarak yola çıktı ve bugün kadınlarımızın en güvendiği parti olarak yoluna devam ediyor. Yaşanan ekonomik sıkıntıları en çok hisseden kadınlarımız oldu. Çünkü mutfağında kaynamayan tencerenin acısı, yüreğinde kaynar duruma geldi. İnşallah, kadınlarımızın bize olan güveniyle, mutfaklarını, evlerinde en mutlu oldukları alana çevireceğiz.”
HERKESE ADALETLİ OLACAĞIM
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığını kazanması halinde herkese adaletli davranacağının altını çizen Mühsürler; “Sözlerimi sonlandırmadan önce; burada bir söz vermek istiyorum ve katılan tüm arkadaşlarımdan da bu sözü almak istiyorum. “Hz. Ömer’in adaletli yolunda, Atatürk’ün izinde milletin iyiliği ve refahı, Türkiye’nin demokrasi ve özgürlüğü için İYİ çalışacağıma söz veriyorum. Hem de İYİ insan sözü.” Sizde söz veriyor musunuz arkadaşlar? 
Hiç merak etmeyin; "Adaletle özgürleşen, liyakatle eşitlenen, sevgiyle güçlenen, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’yi, el ele, kol kola, hep birlikte inşa etmemize az kaldı!"” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ESKİDEN AMELİYAT OLMAK İÇİN TRAKTÖR YADA TARLA SATARDIK!Önceki Haber

ESKİDEN AMELİYAT OLMAK İÇİN TRAKTÖR YADA...

ÜÇ HAFTA SONRA MAĞLUP OLDUKSonraki Haber

ÜÇ HAFTA SONRA MAĞLUP OLDUK

Haber Yorumları

  • Mahmut DUMAN13-11-2022 20:27

    Yolun açık olsun Başarılar dilerim kardeşim

  • İnci Özgün13-11-2022 18:46

    Yolun açık hizmetin güzel olsun Selahattin

Yorum Yazın

Bu dönem Belediyenin en başarılı birimi şehir tiyatrosu olacak gibi görünüyor!
Ticari aracın çarptığı 70 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayata tutunamadı
Afyonspor’un gençleri Yusuf’la güzel!
AFRAY için kesilen 84 ağacın yerine 550 adet fidan dikildi
Yıldız Kızlarda Çayırbağ Gazi Ortaokulu Bölge Şampiyonu oldu
Yüzme şenliğinin birincileri belli oldu
Müdür Sünnetçi Türkiye Şampiyonu karşısında şansını denedi
Bursaspor maçının hakemi belli oldu
Zafer müzesi’nde sona gelindi
Matematikçilerin tek kaygısı var o da estetik
Bolvadin’de dron destekli denetim
9 motosiklet trafikten men edildi
Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı 2 kişi ölümden döndü
Kano yarışları nefes kesti
Hükümet ısrarla çiftçi yok olsun diye çalışıyor
Firari zanlı Çay’da yakalandı
İzinsiz ekilen 391 bin 760 kök haşhaş imha edildi
Tasarım yarışmasına en çok başvuru AKÜ’den
Birim müdürü, başkan yardımcıları Zabıta Karakoluna sürüldü
Böcek, kamera varsa soruşturma başlatıp neticesi kamuoyuna açıklanmalı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar