TARIM VE HAYVANCILIK GIDA FUARI
Afyonkarahisar
DOLAR32.5288
EURO34.7677
ALTIN2489.3

MHP Milletvekili Mehmet Taytak: Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vakti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Milletvekili Mehmet Taytak: Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vakti
Abone ol
Milli Savunma Bakanlığı’nın 2023 yılı Plan Bütçe Komisyon görüşmelerinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vaktidir. Türk milleti; gaflet, dalalet ve ihanet içinde olanlara merhamet etmeyecektir” dedi.

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde terör örgütü YPG/PKK tarafından yapılan roketli saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek konuşmasına başlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milletimizin başı sağ olsun. Terörün hayattan kopardığı; Öğretmen Ayşenur Alkan yoksul bir ailenin evladıydı, ailesine ve yoksullara destek olmak tek hayaliydi. 5 yaşındaki yavrumuz hasan Karataş, Türk milletine faydalı doktor, öğretmen, mühendis olacaktı. Teröre lanet olsun diyorum. Dökülen her kanın hesabının sorulacağına inanıyoruz. Hiçbir hain kaçamayacak, kurtulamayacak, son pişmanlık da fayda etmeyecektir” 
TERÖRÜN BELİ KIRILMIŞTIR
Pençe-Kılıç Harekatı ile teröristlere büyük darbe vurulduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, “19 Kasım 2022 günü Türk silahlı kuvvetleri tarafından Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde başlatılan, Pençe-Kılıç Hava Harekâtı’yla; Teröristlerin saklandıkları barınak, sığınak, mağara ve inleri isabetle vurulmuş ve hamd olsun kullanılamaz hale getirilmiştir. Pençe-Kılıç Harekatı teröristlerin kafalarına demir yumruk gibi inmiştir. Terörle mücadelede çok önemli kazanımlar elde edilmiş, bölücü terör örgütünün beli kırılmıştır. Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridoru baltalanmıştır. Kahraman güvenlik güçlerimiz sınır ötesinde ve yurt içinde hainleri bir arada bularak etkisiz hale getirmiştir. Terörist nerede ise Türkiye artık orayı yıkıp geçmektedir”
VAKİT TERÖRİSTLERİ TOPRAĞA DÖKME VAKTİDİR
“Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vaktidir” diyen Milletvekili Taytak, “Terör örgütlerine, terörist alçaklara merhamet haramdır. Türk milleti; gaflet, dalalet ve ihanet içinde olanlara merhamet etmeyecektir. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Vakit hesap vaktidir. Vakit teröristlerin toprağa düşme vaktidir. Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vaktidir. PKK/YPG’yi eğitip donatan, para ve silah yardımıyla destekleyenlerden hesap soracağız. Türkiye’nin önünü kesmek, güvenliğimizi ve huzurumuzu sabote etmek isteyenlerden hesap soracağız. Terör örgütlerine, yeminli Türk düşmanlarına hesap soracağız. Terör sevicilerinden hesap soracağız. Mehmetlerimize kurşun sıkan hainlerden hesap soracağız. Geride gözü yaşlı anne, baba, eş, çocuk bırakanlardan hesap soracağız. Vatan hainlerinden hesap soracağız. Kalleşlerden hesap soracağız. Bebek katillerinden hesap soracağız. Nerede olursa olsun teröristlerden hesap soracağız. Terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Dünyayı onlara dar edeceğiz. İnlerini başlarına yıkacağız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak”
TERÖRÜN KÖKÜNÜ BÜTÜNÜYLE KURUTACAĞIZ
Milletvekili Taytak, “Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Grup Toplantımızda ifade ettiği gibi; ‘2023 yılında bu melanetin, bu musibetin kökünü bütünüyle kurutacağız. Milletimiz müsterih olsun, Türkiye Cumhuriyeti çok güçlüdür. Tarih boyunca nice badireleri yendik, nice tuzakları bozduk.’ Kahraman Türk silahlı kuvvetlerimizi dualarla ve gönülden destekliyoruz. Allah, kahraman Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin Cenabı Allah kahraman ordularımızı; Karada, havada, denizde muzaffer eylesin. İçeride ve dışarıda terörün belini kırmak için yürütülen tüm mücadelede; Askeriyle sınır boylarında aynı karavanda kaşık sallayan, ekmeğini bölüşen sizden, kuvvet komutanlarımızdan, kahraman Mehmetçiğimizden, jandarmamızdan, polisimizden, bayrağını, vatanını, milletini koşulsuz seven herkesten Cenabı Allah razı olsun. Yüce Türk milleti sizinle beraber ve duaları sizinledir. 2023 yılı bütçenizin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyon'da hakemler atletik testten geçecekÖnceki Haber

Afyon'da hakemler atletik testten geçece...

AFYON'DA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ BEKİR YÜMNÜ GÖREVDEN ALINDISonraki Haber

AFYON'DA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL M...

Yorum Yazın

Ticari aracın çarptığı 70 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayata tutunamadı
Afyonspor’un gençleri Yusuf’la güzel!
AFRAY için kesilen 84 ağacın yerine 550 adet fidan dikildi
Yıldız Kızlarda Çayırbağ Gazi Ortaokulu Bölge Şampiyonu oldu
Yüzme şenliğinin birincileri belli oldu
Müdür Sünnetçi Türkiye Şampiyonu karşısında şansını denedi
Bursaspor maçının hakemi belli oldu
Zafer müzesi’nde sona gelindi
Matematikçilerin tek kaygısı var o da estetik
Bolvadin’de dron destekli denetim
9 motosiklet trafikten men edildi
Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı 2 kişi ölümden döndü
Kano yarışları nefes kesti
Hükümet ısrarla çiftçi yok olsun diye çalışıyor
Firari zanlı Çay’da yakalandı
İzinsiz ekilen 391 bin 760 kök haşhaş imha edildi
Tasarım yarışmasına en çok başvuru AKÜ’den
Birim müdürü, başkan yardımcıları Zabıta Karakoluna sürüldü
Böcek, kamera varsa soruşturma başlatıp neticesi kamuoyuna açıklanmalı!
120 zeki öğrenci yarıştı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar