Reklamı Geç
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.579
EURO34.9088
ALTIN2436.9

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yardımcısı AK Parti’ye katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yardımcısı AK Parti’ye katıldı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti’ye yaptığı milli bir duruş sergile çağrısının ardından İyi Parti önceki dönem Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve yardımcısı Ahmet Postal AK Parti’ye katıldı. Rozeti takan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bundan sonra da AK Parti’ye yoğun katılımların olacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’ye yaptığı “Temenni ederiz bir dönüşüm yaparak gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.” çağrısının ardından İYİ Parti önceki dönem Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve bir yardımcısı partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Gençlik Kolları üyelerinin tamamının istifa edeceği belirtilen toplantıda rozeti AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve AK Parti Merkez ilçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz taktı.
BU DAVA KUTLU BİR DAVA
Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘milli bir duruş sergile ve bu masayı terk et’ çağrısının ardından bu çağrıya uyarak partimize katılım sağlayan ve evine geri dönen İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve arkadaşlarını tebrik ediyor hoş geldiniz diyorum. Bu dava kutlu bir dava olmakla birlikte bu aile çok özel bir ailedir. AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük dayanışmanın sergilendiği, organize edildiği muhteşem bir sivil toplum örgütüdür. Bizim kapılarımız bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Herkes burada kendine bir parça bulabilir ve inandığı yolda yürüyerek bu davaya hizmet edebilir. Biz bütün vatandaşlarımızı partimize çayımızı kahvemizi içmeye bekliyoruz. Sadece talepleri değil bizlerle tanışmak, bize dair, hedeflerimize dair merak ettikleri ne varsa öğrenmek için partimize gelebilirler” diye konuştu.
PARTİMİZE YENİ KATILIMLAR OLACAK
Uluçay, “Son günlerde yapmış olduğumuz üye ziyaretlerimiz de birebir vatandaşlarımızla temas ediyor, hem taleplerini dinliyoruz, hem de onlarla hasbihal ediyoruz. Bununla birlikte üye ziyaretlerimizde birçok vatandaşımızın da AK Parti ailesine katılma arzusu içerisinde olduklarını görüyoruz. Her birinden Allah razı olsun. Üye sayılarımızı gün geçtikçe arttırıyor ve 2023 hedeflerimize doğru emin ve hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonra da partimize katılımların olacağını ifade etmek istiyorum ” dedi.
TÜM EKİBİMİZLE TÜRKİYE’NİN YÜZYILI ÇALIŞMASINA HİZMET EDECEĞİZ
İYİ Parti’den istifa ederek AK Partiye katılan Gökhan Toker ise şunları söyledi: “IYI Parti İl Gençlik Kolları başkanlığımın 8 aylık toplam görev sürecim içerisinde ekibimle birlikte İYİ Partinin birçok kademesinde görev alma ve çalışma fırsatı bulduk.

Bu süreç içerisinde birçok “Politik Fikir Ayrılıkları” oluşmakta olduğunu gördük. Benim ve ekibim için “İnanca ve Yuvaya Dönüş” anlamına gelen bu kararımızın hayırlara vesile olmasını diler.
Bundan sonraki süreçte gerek platform olarak gerekse tüm ekibimizle Türkiye’nin Yüzyılı çalışmasına tüm gönlümüzle hizmet edeceğimizi bildiririz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepçe altında kalan genç hayatını kaybettiÖnceki Haber

Kepçe altında kalan genç hayatını kaybet...

Yılan hikayesine dönen müze 2023 yılında hizmete alınacakSonraki Haber

Yılan hikayesine dönen müze 2023 yılında...

Yorum Yazın

Vali Erva’dan çikolata ve şeker dağıtılsın talimatı geldi!
Zafer meydanında 23 Nisan şenliği coşkusu yaşandı
Tarım Fuarı’ndan ekonomiye 750 Milyon TL’lik katkı
Mısırlıoğlu: Şu an en iyi sizi biz anlıyoruz
Haluk Levent konseri etkilenir mi?
Çocuklardan Başkan Köksal’a tavsiyeler!
Afyon İHK, TFF sitesi’nde
23 Nisan coşkusu her yerde yaşanıyor!
Çığlıklarımızı duyun, bıçak kemiğe dayandı!
Yüz güldüren haber Onur Turan’dan geldi
Dart severler bu yarışma sizler için!
En güzel günlerim Afyon’da geçti!
Yakup Yağcı ve Taşoluk rüzgarı hız kesmiyor
Dinar’da kara buğday dağıtımı yapıldı
AGC, Özsoy’u unutmadı
Leblebicioğlu ailesinin acı günü
Kasten adam öldürme suçundan aranan 19 yaşındaki genç yakayı ele verdi
Kızık köyünde yağmur duasına çıktılar
Ahmet Can İşlek ve Sude Gölcük’ten büyük başarı!
Balıkçı barakasından neler çıktı neler?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar