Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.479
EURO34.9785
ALTIN2435.9

GÜNDE 7 BİNE YAKIN İCRA DOSYASI HAZIRLANIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNDE 7 BİNE YAKIN İCRA DOSYASI HAZIRLANIYOR
Abone ol
Meclis toplantısında konuşan Başkan Merdivenci, “Hayat pahalılığını toplumun her kesimi derinden hissediyor. Günde 7 bine yakın icra dosyası hazırlanıyor. Vatandaşlarımızın icralık borçları hakkında kolaylık sağlanacağını öğrendik” dedi.

ATSO 2022 yılı Ağustos ayı olağan toplantısı, Meclis Başkanı Dr.Mehmet Sıtkı Merdivenci’nin başkanlığında yapıldı.

 

ZAFERİN 100. YILINI KUTLUYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Büyük Taarruz ve Büyük Zafer’in 100. Yıldönümü’nü coşkuyla kutladığımız bu hafta siz değerli Meclis Üyelerimiz ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

ATSO OYUNLARINA HEPİNİZİ BEKLİYORUZ

16.ATSO Spor Oyunları’nın Açılış Töreni’nin 28 Ağustos 2022, Pazar günü yapılacağını belirten Merdivenci, “Malumunuz olduğu üzere bu yıl ATSO Spor Oyunlarımız’ı 16’ncı kez düzenleyeceğiz. 28 Ağustos 2022, Pazar günü saat 20’de yapılacak 16. ATSO Spor Oyunları Açılış Törenimiz’e hepinizi aileleriniz ve çalışanlarınızla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YILBAŞINDAN BU YANA İCRA DOSYALARINDA 1,5 MİLYONDAN FAZLA ARTIŞ GÖZLEMLENDİ

“Ülkemiz, uzun süredir yüksek enflasyonla mücadele ediyor. Geçen Meclis toplantımızda belirttiğimiz gibi fiyat artışı bir nebze olsun dursa da hayat pahalılığını toplumun her kesimi derinden hissediyor. Böylesine zorlu şartlar yaşanırken İscehisar’da Karamehmet firması, 40 milyon TL’lik yatırımla yeni bir tesisi hizmete açtı. Karamehmet firmasının ortaklarını, yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyor; istihdama sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum.”

Ekonomideki gelişmeler hakkında da görüşlerini dile getiren Merdivenci, “Ekonomik durum, vatandaşın borçlanmasının artması sonucunu doğuruyor. Ödenmeyen borçlar ise icralık oluyor. Haberlere yansıyan verilere göre yılbaşından bu yana ülke genelindeki icra dosyalarında 1,5 milyondan fazla artış gözlemlendi. Günde 7 bine yakın icra dosyası hazırlanıyor. Vatandaşlarımızın omzundaki borç yükünün hafifletilmesi için erteleme, taksitlendirme gibi kolaylıkların sağlanacağına yürekten inanıyorum. Nitekim, Meclis toplantımıza hazırlanırken Hazine ve Maliye Bakanlığımız’ın bu konuda girişim yapacağını ve özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın icralık borçları hakkında kolaylık sağlayacağını öğrendik” dedi.

İSCEHİSAR’A TEMSİLCİLİK AÇILIYOR

İscehisar ilçesinde ATSO Temsilciliği’nin açılması görüşüldü. ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci “İscehisar ilçemizden, gerek Mermerciler Derneği’nden, gerekse üyelerden uzunca bir süredir Oda Temsilciliği açılması doğrultusunda talep geliyordu. Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Serteser, defalarca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz’e gidip gelerek bu konunun takipçisi oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun özel izniyle bu temsilciliği açmayı başardı. Mermerciler Derneği, Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bir yer verecek. Bununla ilgili altyapı hazırlandı. Bunun için hem firmam, hem de İscehisarlılar adına Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız’a teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATSO OLARAK İLKLERİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZÖnceki Haber

ATSO OLARAK İLKLERİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

İDEA AFYONKARAHİSAR TEMSİLCİĞİ AÇILDISonraki Haber

İDEA AFYONKARAHİSAR TEMSİLCİĞİ AÇILDI

Yorum Yazın

Bucaspor maçına İstanbullu hakem
Milli güreşçilerin kamp tercihi Afyon oldu
AKÜ 5 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı
AKÜ’den Türkiye birinciliği başarısı!
Süleyman Güneş’e TFF 2. Lig’de görev
Tırdan etrafa saçılan demir parçalarına otomobil çarptı
Hırsızlıktan aranıyordu Dazkırı ilçesinde ele geçirildi
Huzurevi projesine iki kıymetli hanımefendinin eli değdi
Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden yeni bir rekor
Adliye çıkışı yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada yaralı sayısı arttı
Gönüllü tiyatrocular İstanbul’da sahne aldı
Mobil trafik eğitim tırı Afyon’da
Sülün beldesinde otomobil elektrikli bisiklete çarptı
Afyon Adliyesi çıkışında 2 grup birbirine girdi
Afyon Valiliği inceleme başlattı
Hakaret suçundan aranıyordu litrelerce kaçak alkolla yakalandı
Afyon’da ilk kez Karakucak güreşleri düzenlendi
Süper amatör lig perde 6 golle kapandı
Son maçta fileler 13 kez havalandı
Lige mağlubiyetle veda etti

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar