TARIM VE HAYVANCILIK GIDA FUARI
Afyonkarahisar
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

GÖRGÖZ: ESNAFIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖRGÖZ: ESNAFIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR
Abone ol
Yıkım kararı alınan 2. Belediye Şehir Çarşısı ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “2. Belediye Şehir çarşısı esnafına m2 ye 2500-3000 TL. edilmiş. Yazıktır, günahtır” dedi.


CHP İl Başkanı haftalık basın toplantısında yıkım kararı alınan 2. Belediye Şehir çarşısı ile açıklamalarda bulundu. “Esnafımızın aklıyla alay ediyorlar” diyen Görgöz, “2500-3000 liraya 1+1 dairenin bulunamadığı bu dvirde hak sahiplerine 2500-3000 TL. teklif edilmiş. Yazıktır, günahtır” dedi.
Haftalık basın toplantısında sözlerine dün İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınayarak başlayan CHP İl Başkanı Görgöz şunları söyledi: “2.Belediye Şehir Çarşısı için Afyon Belediyesi yıkım kararı aldı. Burada bulunan işyerleri için hak sahiplerine m2 ye 2500-3000 TL teklif edilmiş. Yazıktır, günahtır. 
Kentsel Dönüşüm yapılacak mahalleler için de benzer fiyatlar verilmişti. Şehrin göbeğindeki en değerli yerleri, dükkanları kör 10 paraya kapatmaya çalışıyorlar. Biz durduk yere bunlara “hapazlamacı” demedik. 2500-3000 liraya bırakın dükkan kiralamayı, 1+1 daire bile bulunmadığı bu devirde, milletin aklıyla, esnafımızın aklıyla alay ediyorlar. Biz çarşı esnafımızın yanındayız, onların haklarına sahip çıkacağız.  CHP İl ve ilçe örgütleri olarak, il merkezi ve ilçelerimizde, köylerimizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Mahalle ve köylerimizde muhtarlarımızı ziyaret ediyor, halkımızla buluşuyor, dertlerini dinliyoruz. CHP iktidarında yapacaklarımızı, yaşanan sorunların çözüm yollarını anlatıyoruz”
İMRALLI’DA İLK VE ORTAOKUL RESMEN DÖKÜLÜYOR
“Dün Bayat ilçemizin İmrallı, Akpınar, Aşağıçaybelen, Yukarıçaybelen, Derbent köylerini ve muhtarlarımızı  ziyaret ettik” diyen Görgöz sözlerine şöyle devam etti:
“İmrallı köyümüzün ilk ve orta okulunda 450 öğrenci var. Akpınar, Aşağıçaybelen, Yukarıçaybelen, Sağarlı ve İnpınar köylerimizin çocukları İmrallı köyümüzde taşımalı olarak öğrenim görüyorlar. Muhtarımızla birlikte, İmrallı ilk ve ortaokuluna giderek incelemelerde bulunduk. Okul resmen dökülüyor ve zeminde sürekli çökme var! Her an göçme tehlikesi bulunan bu okullarımızın yenilenmesi için İmrallı köyümüzün değerli muhtarı Hasan Cırık, ilgili yerlere tam 13 defa dilekçe ile müracaatta bulunmuş ancak sonuç alamamış. Ayrıca okulun kalorifer kazanının motoru arızalı, tam kapasite çalışmadığı için ısınma sorunu var. 
Başta Afyonkarahisar Valiliğine olmak üzere, çiçeği burnunda il milli eğitim müdürüne ve tüm sorumlulara çağrıda bulunuyorum; Bu tehlikeyi görün ve derhal gereğini yapın. Aksi halde 1 tek çocuğumuzun burnunun kanamasına dahi tahammül etmeyiz, altında kalırsınız ona göre! “
SAĞLIK OCAĞI VAR EBE YOK, HEMŞİRE-DOKTOR YOK!
İmrallı köyünde sağlık ocağının olmasına rağmen ebe, hemşire ve doktorun olmadığını ifade eden Görgöz, sözlerini şöyle noktaladı: “İmrallı köyünde sağlık ocağı var. Ebe yok, hemşire yok, doktor yok! Haftada 1 gün doktor geliyor! Akpınar köyümüze bakan-çeken yok. Vatandaş isyanda. Kendi haline bırakılmış.  Yukarıçaybelen köyü Çamlıburun mahallesinde foseptik yok. Mahalleden geçen ana yol, yağış olduğunda göl oluyor ve araçlar geçemiyor” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFYON'DA EN AZ ÜÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZÖnceki Haber

AFYON'DA EN AZ ÜÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞ...

27 Akaryakıt istasyonun faaliyetine son verildiSonraki Haber

27 Akaryakıt istasyonun faaliyetine son...

Yorum Yazın

Dinar’da feci kaza ölü ve yaralılar var!
Böcek olayına savcılık inceleme başlattı
Emet: Bugün Türk dünyasının problemi milli şuur eksikliği
4 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan zanlı yakayı ele verdi
Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık
Haluk Levent Afyon’a geliyor
CHP zihniyetinin bu kadar kısa sürede tekrar hortlamasını beklemiyorduk!
Sığınmacılara ait kaçak işyerleri mühürlendi!
Taşoluk ÇPAL güreşte Türkiye ikincisi oldu
Afyon’da Kentsel Arama ve Kurtarma ekibi kuruldu
Bolvadin’de yağmur duasına çıkan köylüler 4 bin kişilik yemek dağıttı
Fırtına geliyor!
İGM’nin yeni başkanı belli oldu
Bakan Uraloğlu Afyon’a geliyor
Afganistan kültürü Afyon’da tanıtıldı
Erkeklerde Sevinç Turunç kızlarda Karaaslan Ortaokulu şampiyon oldu
Liyakatsız personelle, liyakatlı personel değişimi var!
FETÖ üyesi kadın cumhuriyet mahallesi’nde yakalandı
Ruhsatsız tabanca ve tüfekleri satamadan yakalandı
Bırakın bu şehir liyakatla yönetilsin

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar