Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.5228
EURO34.8239
ALTIN2426.7

Gelecek Partili Niyazi Ertaş: Afyon’da işten çıkarmalar başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partili Niyazi Ertaş: Afyon’da işten çıkarmalar başladı
Abone ol
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Afyon’da işten çıkarmaların baş göstermeye başladığını ifade ederek, “Sektördeki daralmalar, ekonomik kriz hepsi üst üste gelince sektör tedbir almaya yani işten çıkarmaya başladı” dedi.

Haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş, birçok işletmenin işçi çıkarmaya başladığını ifade etti.  “Herkes geçim derdine düşmüş bu kış gününde işten çıkartan iş veren ile işten çıkartılan işçi bu ekonomik krizin faturasını aynı ödemiyor” diyen Ertaş sözlerine şöyle devam etti: “Gelecek partisi olarak Aralık ayında 3 yaşımıza gireceğiz.  Dün mahcup etmediğimiz bu asil milleti yarın da gelecekte mahcup etmeyeceğiz. ”dedi. 
SEKTÖR DARALTI, EKONOMİK KRİZ ARTTI
Yılbaşı öncesi bir çok işletmenin işçi çıkardığını ifade eden gelecek partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş: “Yılsonu yaklaşırken Türkiye genelinde ve Afyon’da işten çıkarmalar başladı.  İşten çıkarmaların yanı sıra yüzlerce işçide ücretsiz izne çıkartıldı.  Sektördeki daralmalar ekonomik kriz ihracattaki düşüş elektrik zammı, SSK primi ham madde sıkıntısı bunlar üst üste gelince sektör tedbir almaya başladı. Bir de bunlara yılbaşında Askeri ücret belirsizliği eklenince iş veren haliyle düşünmeye başladı. Bu tür şikayetler ve işten çıkartmalar Afyon’da da baş göstermiş durumda Afyon’da  kapatılan iş yerlerindeki işçilerin işten çıkarılmaları oldu. Ayrıca şirketini iş yerini kapatmayan firmalarda da işten çıkartmalar başladı.”
EKONOMİYE DÜZEN VERECEĞİZ
Başkan Ertaş: “Gelecek partisi olarak diyoruz ki Küresel ve Bölgesel büyük bir krizin içindeyiz. Herkes geçim derdine düşmüş bu kış gününde işten çıkartan iş veren ile işten çıkartılan işçi bu ekonomik krizin faturasını aynı ödemiyor. Kirasını ödeyemeyen işçi kömür alamayan işçi, odun alamayan işçi, ekmek alamayan işçi  - işverenlerin kira odun kömür alma derdi yok. Patronlar işverenler sıkıntılıdır ama alım güçleri var bu kışta kıyamette işçilerimiz açısında bu süreci daha az sancılı geçmesi için Gelecek partisi olarak Ekonomiye düzen vereceğiz, pahalılığı önleyeceğiz işsizlik reformu tazminat gibi işçi haklarının eksiksiz ödenmesini sağlayacağız. İşçilerin ücretli izne çıkartılmasını sağlıyorduk Türkiye’yi Afyona düzen hak hukuk getireceğiz.” 
GELECEK PARTİSİ 3. YAŞINA GİRİYOR
Gelecek partisinin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü ifade eden Başkan Ertaş: “Gelecek partisi olarak Aralık ayında 3 yaşımıza gireceğiz.  Dün mahcup etmediğimiz bu asil milleti yarın da gelecekte mahcup etmeyeceğiz. Biz hesap kitap partisiyiz, biz gece kondu partisi değiliz. Sen ben kavgasını bırakın çekişmelerin kimseye yararı yoktur. Düne değil geleceğe bakın ne varsa gelecekte var Gelecek Partisi vatandaşın partisi olarak doğmuştur. Kısır çekişmeleri , ayrımcılığı Bir tarafa bırakarak vatandaşı -  pahalılıktan kurtarıp aç ve açıkta olana Türkiye’ye hak ettiği değeri verecektir. Gelecek – Gelecek partisinde ve Ahmet Davutoğlu liderliğindedir.”  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar'da fidanlar toprakla buluştuÖnceki Haber

Afyonkarahisar'da fidanlar toprakla bulu...

Şehit babası toprağa verildiSonraki Haber

Şehit babası toprağa verildi

Yorum Yazın

Uyuşturucu taciri 2 kişi yakalandı
Her zorluk yeni bir başlangıçtır
Afyon’da MHP’li Belediye Başkanları buluştu
Frig vadisi muhteşem güzelliğiyle hayran bırakıyor
Yeni Huzurevi’nin ihale tarihi belli oldu
Şampiyon Şuhut’un rakipleri belli oldu
Şampiyon Ali Karaman
Afyon’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya yaşadı
Afyon’da yol verme kavgasında kan aktı
Haluk Levent Afyon’u salladı
Vali Erva’dan çikolata ve şeker dağıtılsın talimatı geldi!
Zafer meydanında 23 Nisan şenliği coşkusu yaşandı
Tarım Fuarı’ndan ekonomiye 750 Milyon TL’lik katkı
Mısırlıoğlu: Şu an en iyi sizi biz anlıyoruz
Haluk Levent konseri etkilenir mi?
Çocuklardan Başkan Köksal’a tavsiyeler!
Afyon İHK, TFF sitesi’nde
23 Nisan coşkusu her yerde yaşanıyor!
Çığlıklarımızı duyun, bıçak kemiğe dayandı!
Yüz güldüren haber Onur Turan’dan geldi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar