TARIM VE HAYVANCILIK GIDA FUARI
Afyonkarahisar
DOLAR32.5957
EURO34.8069
ALTIN2509.8

ANIL KALESİNDE DEVLEŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ANIL KALESİNDE DEVLEŞTİ
Abone ol
TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor bugün deplasmanda Isparta 32 Spor’a konuk oldu. Her iki takımın taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada Isparta 32 Spor özellikle ikinci 45 dakikada çok net gol pozisyonları yakaladı. Kalesinde devleşen Anıl, rakibin pozisyonlarına geçit vermezken karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.


Geçtiğimiz hafta Menemenspor’u sahasında mağlup eden temsilcimiz Afyonspor ile deplasmanda Bursaspor’u 2-1 mağlup eden Isparta 32 Spor arasında bugün oynanan karşılaşmaya her iki ekipte çok istekli ve hızlı başladı. İlk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilen karşılaşmada ilk ciddi atak Afyonspor’dan geldi.
26. dakikada sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan kaptan Olcay Şahan ceza sahası dışından düzgün bir vuruş yaptı, Ispartaspor kalecisi Furkan aynı güzellikte topu kornere çeldi. 
30. dakikada ev sahibi ekip hızlı atak geliştirdi. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içerisinde Afyonsporlu defans oyuncuları yerinde müdahale ederek Ispartaspor’un ciddi bir atağını önledi ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sona erdi.
ISPARTASPOR, ANIL’I GEÇEMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla başladı. 58. Dakikada ev sahibi Ispartaspor çok hızlı çıktı. Cem Özdemir ceza sahası dışından çok sert vurdu, Afyonspor kalecisi Anıl aynı güzellikte topu kornere çeldi.
67. dakikada Ispartaspor sol kanattan yine hızlı atak geldi. Yapılan ortada Ispartaspor’da Hüseyin Afgan kafayla mükemmel vurdu, kalecimiz Anıl aynı güzellikte yüzde yüzlük golü önledi.
70. dakikada Ispartaspor yine etkili geldi, Erdem Seçkin çok güzel vurdu kalecimiz Anıl yine muhteşem bir kurtarışa imza attı.
75. dakikada kazanılan korner atışında yapılan ortaya Ispartasporlu futbolcular ceza alanı içinde çok sert vurdu, top direğe çarparak auta çıktı.
Karşılaşmanın kalan bölümlerinde her iki ekibin mücadelesinden de gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başaldığı gibi golsüz sona erdi. Temsilcimiz Afyonspor bu beraberlikle puanını 22’ye yükseltirken, Ispartaspor’da 17 puana yükseldi.
TARAFTAR ŞOV 
‘Gün birlik olma günü’ sloganıyla hafta başında kampanya başlatan Isparta 32 Sporlu yöneticilerin çağrısına Ispartasporlu taraftarlar büyük destek verdi. Büyük oranda tribünleri dolduran Ispartasporlu taraftarlar karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren takımlarına büyük destek verirken, HES İlaç Afyonspor’a destek vermek için tribündeki yerlerini alan Afyok taraftar grubu da maç boyunca takımlarına aynı güzellikte destek verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinarspor ilk kez galibiyetle tanıştıÖnceki Haber

Dinarspor ilk kez galibiyetle tanıştı

BOLVADİN ŞOV DEVAM EDİYORSonraki Haber

BOLVADİN ŞOV DEVAM EDİYOR

Yorum Yazın

Böcek olayına savcılık inceleme başlattı
Emet: Bugün Türk dünyasının problemi milli şuur eksikliği
4 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan zanlı yakayı ele verdi
Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık
Haluk Levent Afyon’a geliyor
CHP zihniyetinin bu kadar kısa sürede tekrar hortlamasını beklemiyorduk!
Sığınmacılara ait kaçak işyerleri mühürlendi!
Taşoluk ÇPAL güreşte Türkiye ikincisi oldu
Afyon’da Kentsel Arama ve Kurtarma ekibi kuruldu
Bolvadin’de yağmur duasına çıkan köylüler 4 bin kişilik yemek dağıttı
Fırtına geliyor!
İGM’nin yeni başkanı belli oldu
Bakan Uraloğlu Afyon’a geliyor
Afganistan kültürü Afyon’da tanıtıldı
Erkeklerde Sevinç Turunç kızlarda Karaaslan Ortaokulu şampiyon oldu
Liyakatsız personelle, liyakatlı personel değişimi var!
FETÖ üyesi kadın cumhuriyet mahallesi’nde yakalandı
Ruhsatsız tabanca ve tüfekleri satamadan yakalandı
Bırakın bu şehir liyakatla yönetilsin
Bu dönem Belediyenin en başarılı birimi şehir tiyatrosu olacak gibi görünüyor!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar