Reklamı Geç
etenfes
etenfes
Afyonkarahisar
DOLAR32.6079
EURO35.0307
ALTIN2417.1

Afyonkarahisar'ın neredeyse tamamına yakını asgari ücretle geçiniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisar'ın neredeyse tamamına yakını asgari ücretle geçiniyor
Abone ol
DEVA Partisi 22. Dönem Milletvekili Ahmet Faruk Ünsal ile ilçe başkanlarının katıldığı basın toplantısında konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, “Afyonkarahisar’ın neredeyse tamamına yakını asgari ücretle geçinmeye çalışıyor. Hükümet, hem işçiyi hem işvereni enflasyona ezdirmektedir” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, İlçe Başkanlarının katılım gösterdikleri  ve Genel Merkez Teşkilat İşleri başkan yardımcı Ahmet Faruk Ünsal’ın katıldığı seçim hazırlığı teşkilat toplantısında yaptığı konuşmada, “Asgari ücretin belirlenmesinin ardından buradan hükümete bir çağrıda bulunmak istiyorum. Hükümet yetkililerine şunu teklif ediyorum 2023 seçim kararının Mart ayı alınarak artık  milletimizin üstündeki bu ağır yükü atın” dedi.  
ENFLASYON YÜZDE 200’E YAKIN
“Tüm pazar çarşı markete giren herkes biliyor ki gerçek enflasyon yüzde 200'e yakın” diyen Daylık sözlerine şöyle devam etti: "Afyonkarahisar'ın neredeyse tamamına yakını asgari ücretle geçinmeye çalışıyor. Asgari ücret artık en az ücret değil ülkenin yarısından fazlasının ücreti olmuştur, bunun da tek sorumlusu mevcut hükümettir. İşçinin, işverenin tüm haklarını korumak mevcut yönetimin görevidir. Maalesef ki mevcut hükümet enflasyona hem işçiyi hem işvereni ezdirmektedir. İşçimizi ve işverenimizi ayrı düşünemezsiniz iki kesimi de dengede tutmak zorundasınız. İşçimizi refah seviyesinin üzerine taşıyıp işvereni de teşvikler ile desteklemek zorundasınız. Eğer ki terazinin dengesi şaştığı anda iki kesimi de mağdur edersiniz. Aynı şekilde işverene yeterli desteği sağlayamazsanız kendi çözümünü kendi üretmek zorunda kalacaktır. Ürünlere zam yaparak işçi çıkarımı yaparak çözümünü bulmaya çalışacaktır. Bu şartlarda hem işçi hem de işveren kaybetmiş olacaktır."dedi.
ALİ BABACAN AFYONKARAHİSAR’I ÇOK ÖNEMSİYOR
DEVA Partisi il binasında konuşan 22. Dönem Millet Vekili Ahmet Faruk Ünsal, “Deva Partisinin teşkilat yapısını incelediğimizde liyakatli, dürüst, toplum tarafımdan iyi olarak bilinen kadrolardan oluştuğu görülmektedir. Afyonkarahisar teşkilatlarının da Ali Babacan çizgisinde dürüst ve ehil kadrolardan oluştuğunu görmekteyim. 2023 yılı seçimleri ülkemiz için çok önemli DEVA Partisi de bu bilinçle kuruldu ülkemizin geldiği nokta ortadadır bu bilinçle çalışmalıyız. Bizler Genel Başkanımız Ali Babacan’nın da seçim bölgesinin aynı zamanda Afyonkarahisar olduğunu biliyoruz. İnanın bize Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Afyonkarahisar’ı çok önemsiyor. Ayrı bir yerde tuttuğunu Genel Merkez düzeyindeki toplantılarda da bizlerde tüm samimiyetimle söylüyorum bunu gözlemliyoruz. O yüzden arkadaşlar çok çalışmalıyız. Seçim günü bütün gözlerin Afyonkarahisar’da olduğunu unutmayınız. Ben bugün buna şahit oldum inanıyorum ki bu güzide kadrolar bunu başaracak güçteler. İl başkanımız Kadir Daylık şahsında tüm teşkilatlara başarılar diliyorum” dedi.   


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar'da öğrencilerin bulduğu yaralı atmaca tedavi altına alındıÖnceki Haber

Afyonkarahisar'da öğrencilerin bulduğu y...

VALİ YARDIMCISI NURULLAH KAYA AÇIKLADISonraki Haber

VALİ YARDIMCISI NURULLAH KAYA AÇIKLADI

Yorum Yazın

Süper amatör lig perde 6 golle kapandı
Son maçta fileler 13 kez havalandı
Lige mağlubiyetle veda etti
Bu sezon lige renk kattılar
AGC Başkanı Akar'ın eş’i kazada yaralandı
Muhasebe Yetkilisinin Sayıştay’a karşı mali sorumluluğu
Ortapınar Köyü'ne su müjdesi!
Atatürk’e hakaret edenlere bir şey söyleyemiyorsunuz!
Uyuşturucu taciri 2 kişi yakalandı
Her zorluk yeni bir başlangıçtır
Afyon’da MHP’li Belediye Başkanları buluştu
Frig vadisi muhteşem güzelliğiyle hayran bırakıyor
Yeni Huzurevi’nin ihale tarihi belli oldu
Şampiyon Şuhut’un rakipleri belli oldu
Şampiyon Ali Karaman
Afyon’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya yaşadı
Afyon’da yol verme kavgasında kan aktı
Haluk Levent Afyon’u salladı
Vali Erva’dan çikolata ve şeker dağıtılsın talimatı geldi!
Zafer meydanında 23 Nisan şenliği coşkusu yaşandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar