© Medya 03

ZEYBEK, MUHTARLARLA İSTİŞARE ETTİ

Sık sık muhtarlarla biraraya gelen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yapılan yatırım ve talepler üzerine muhtarlarla biraraya geldi. Tüm yatırımları ve hizmetleri muhtarlarla paylaşan Başkan Zeybek, talep ve önerileri dinledi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarının taleplerini ve isteklerini yüz yüze dinleyerek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti makamında misafir eden Başkan Zeybek, muhtarlar ile birlikte şehrimizin için önemli yatırım ve projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor.

ORTAK GAYE AFYONKARAHİSAR’A HİZMET

Mahalle ziyaretleri ve çeşitli programlarla muhtarlarla sık sık temas halinde olan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek istişare kültürüne verdiği önem dâhilinde ziyaret ve görüşmelerine devam ediyor. Yapılan yatırım ve talepler üzerine muhtarlarla buluşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Tüm yatırımları ve hizmetleri muhtarlar ile paylaşan Başkanımız Zeybek, talep ve önerileri de aldı. Toplantıda planlanan çalışmalar da paylaşılırken, Belediyenin yatırım programında yer alan işler ile ilgili istişareler yapıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda tek ortak gayenin ‘Afyonkarahisar’a hizmet’ etmek olduğu belirtildi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER