© Medya 03

Yurdunuseven Köksal'ın böcek iddiasının peşini bırakmıyor

AK Parti Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.Burcu Köksal'ın Belediye'de böcek ve gizli kamera var iddialarıyla ilgili İçişleri ve Adalet Bakanlığına soru önergesi verdi.

AK Parti Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven, CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Kölsal’ın göreve gelir gelmez ortaya attığı makam odasında ‘böcek ve gizli kamera var’ iddialarına ilişkin İçişleri ve Adalet Bakanlıklarımıza soru önergesi verdi.
Yurdunuseven İçişleri ve Adalet Bakanlığının cevaplandırması için şu soruları yöneltti:
 "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP adayı Burcu Köksal Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Burcu Köksal, devir teslim töreni sonrasında makam odasında böcek ve kameralar bulundu şeklinde ulusal basına beyanda bulunarak bir kamera görüntüsü paylaşmıştır.
1.    Mezkur iddia ile ilgili bakanlığınız personellerinden arama ve tetkik ile ilgili bir talepte bulunulup bulunulmadı,
2- Kamera görüntülerinde arama yapan şahısların bakanlığınız personeli olup olmadığı,
3- Arama yapan şahısların bu konuda uzman veya yetki belgelerinin olup olmadığı,
4- İddia olunan konu ile ilgili böcek ve/veya kamera ile ilgili somut bir malzeme teslimi yapılıp yapılmadığı,
5- Konu ile ilgili bir mülkiye müfettişi görevlendirilip görevlendirilmediği,
6- Konu ile ilgili müfettiş görevlendirilmişse ve konu ile ilgili rapor düzenlenmişse raporun bir nüshasını tarafımıza iletilmesini arz ve talep ederim.”
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER