© Medya 03

YOLLAR SICAK ASFALT İLE YENİLİYOR

Afyonkarahisar Belediyesi, şehri sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak ve konforu artırmak için yatırımlarını sürdürüyor. Belediye, kendi tesislerinde ürettiği sıcak asfalt ile şehrin yollarını yeniliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile güvenli ve konforlu yollar oluşturmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yollar yenileniyor.

KENDİ TESİSLERİNDE ÜRETİM YAPIYOR

Belediye, Afyonkarahisar’ı sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak, şehir içi ulaşım konforunu arttırmak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yıl içerisinde birçok sokak ve caddede kanalizasyon, elektrik ve telekomünikasyon yenilemesi yapılan güzergâhlarda asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, eski asfaltları kazıyarak kendi tesislerinde üretilen sıcak asfaltı yollarla buluşturuyor. Alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmaları için düğmeye basan ekipler kısa sürede sıcak asfalt serme işlemi yapıyor.

ASFALTLAMA SEZON SONUNA KADAR SÜRECEK

Kısa sürede Fatih Mahallesi et balık yolu, Hava Meydan Komutanlığı, Gümüşkent Mahallesi, Beyazıt Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, okul içleri, okul güzergâhları, Esentepe Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Şuhut Kavşağı Güzergâhı, Eşrefpaşa Mahallesi Şeyh Şamil Yolu, Bayatcık Yolu Kudüs Bulvarı, Güvenevler Mahallesi, Fatih ve Erenler Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıldı.  Mahallelerimizi bir bir asfalt konforu ile buluşturan ekiplerimizin çalışmaları belirlenen planlama dâhilinde sezon sonuna kadar devam edecek.

YOL MEDENİYETTİR

Alt yapısı tamamlanan güzergâhların süratle sıcak asfaltla buluştuğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek açıklamasında; “Yol medeniyettir anlayışıyla hareket ediyor, şehrimizin altyapı çalışmaları ardından da üst yapı çalışmalarının tamamlanmasına büyük önem veriyoruz. Daha iyi hizmet vermek için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, sezon başından bu yana ana arterler başta olmak üzere şehrin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda yenileme, bakım onarım, asfalt kaplama çalışmalarını titizlikle yürütüyorlar. Tüm bu gayreti ve çabayı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve konforunu arttırmak için ortaya koyuyoruz. Amacımız kış gelmeden sıcak asfalt konforunu vatandaşımıza sunmak. Bu bağlamda ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Ekip arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyor, sabır ve hoşgörüleriyle destek olan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER