© Medya 03

YALÇIN GÖRGÖZ İSTİFA ETTİ

Mart 2020 yılından günümüze CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Yalçın Görgöz, milletvekilliği aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Yeni İl Başkanının kim olacağına ise CHP Genel Merkezi karar verecek.

2020 yılından günümüze CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Yalçın Görgöz, milletvekili aday adaylığı için bugün görevinden istifa etti. Parti binası önünde basın açıklaması yapan Görgöz’ü İl ve İlçe yönetimi yalnız bırakmadı.
“Bugüne kadar gururla sürdürdüğüm CHP İl Başkanlığı görevimden yola çıktığım yoldaşlardan ve tüm örgütlerimizle görüşerek milletvekilli aday adaylığı için istifa ediyorum” diyen Görgöz şunları söyledi: “33 yılım bu partide geçti. Partimizin her kademesinde çalışan, hiçbir görevden kaçmayan bir parti neferi olmaya çalıştım. Bugün yeni bir yola çıkıyoruz. Bugüne kadar gururla sürdürdüğüm CHP İl Başkanlığı görevimden, birlikte yola çıktığım yoldaşlarla ve örgütlerimizle görüşerek hep birlikte mücadele ederek, çalışarak yeşerttiğimiz umutlarımızı büyütmek için milletvekilli aday adaylığı için istifa ediyorum” dedi.
YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün Milletvekili aday adaylığı için istifasını açıklamasından sonra gözler yeni İl Başkanının kim olacağına çevrildi. CHP’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre İl Yönetiminden bir ismin Genel Merkeze bildirildiği öğrenilirken, CHP Genel Merkezinin İl yönetiminden bir ismi mi? yoksa süpriz bir ismi mi? İl Başkanlığa atayacağı sorusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER