© Medya 03

VATANDAŞIN HİZMET ALMASINI ENGELLEYENLERİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

SANDIKLI’DA DEVAM EDEN SOKAK GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇÖL, “BU ÇALIŞMALARIMIZI BALTALAMAYA ÇALIŞARAK VATANDAŞIN HİZMET ALMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM” DEDİ.

Sandıklı’da devam eden sokak genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Bu çalışmalarımızı baltalamaya çalışarak vatandaşın hizmet almasını engellemeye çalışanları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda Çay Mahallesi Ali Çetinkaya Sokak’ta başlatılan sokak genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
YÜZYILLIK PROBLEM ÇÖZÜLDÜ
Daha önce Çakır Mahallesi Yalıncak Caddesinde yapılan sokak genişletme çalışmaları kapsamında bu çevrede oluşan araç trafiği rahatlatılmış, mahalle adeta yeni bir cadde hüviyetine bürünmüştü. Sandıklı halkı yüz yıllık problemin Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından çözüme kavuşturulduğunu söyledi.
SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ
Sokak genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam eden Çay Mahallesi Ali Çetinkaya sokaktaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Söz verdiğimiz gibi Çay Mahallesi Ali Çetinkaya Sokaktaki ev sahiplerimiz ile karşılıklı anlaşarak, hemşehrilerimizin çok zorlandığı sokağı genişletme çalışmalarına başladık. Özellikle şehir merkezini kapalı pazaryerimiz ile birleştiren bu sokağın genişlemesiyle daha fazla hemşehrimize hizmet verecek olup, yaşanan kazaların ve trafik problemlerini inşallah ortadan kaldırmış olacağız. Ben çalışmalarımız sırasında bizlere destek veren kardeşlerimize iyi niyetinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyor, bu işlemleri baltalamaya çalışarak vatandaşlarımızın hizmet almasını engellemek isteyenleri de Allah’a havale ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER