© Medya 03

Vali Gökmen Çiçek spor kompleksi kapılarını açmak için gün sayıyor

Afyonkarahisar ilinin unutulmaz Valileri arasında yerini alan Gökmen Çiçek’in adı verilen Sandıklı Spor Kompleksi kapılarını açmak için gün sayıyor.

Sandıklı tarihinde yapılan en büyük Spor Kompleksi olan ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün yoğun gayretleri ile ilçe halkının hizmetine girecek “Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi” kapılarını açmak için gün sayıyor.
BAŞKAN ÇÖL İNCELEMELERDE BULUNDU
Afyonkarahisar ilimizin unutulmaz Valileri arasında kendisine yer bulan Vali Gökmen Çiçek’in adı verilen Spor Kompleksimizi gezen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yetkililerden konuyla ilgili bilgiler alarak yapılan çalışmaları inceledi. Toplamda 6420 m2’lik bir alana yapılan Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi; 1000 kişi seyirci kapasite olacak olup içerisinde, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal’ın yanında 9 farklı branşa hizmet verecek şekilde planlandı.
İLÇEYE 50 YIL HİZMET EDECEK
Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl; “İlçemize kazandırmış olduğumuz Spor Kompleksimizi artık bitirdik. Bu şehrin güzel insanlarına, güzel evlatlarına, yaklaşık 50 yıl hizmet edebilecek muhteşem bir eseri çok yakında açıyoruz. 1000 kişi seyirci kapasitesine sahip tüm branşları kapsayan, ulusal turnuvaların yapılabileceği bu salon için emeği geçen kıymetli Valimize, Spor Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Sandıklımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER