© Medya 03

Uluçay, Vali Yiğitbaşı, Zeybek ve Koçak’la ilgili konuştu

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, kamuoyunda AK Parti’den milletvekili adaylıkları konuşulan Vali Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve geçtiğimiz dönem İYİ Parti’den Belediye Başkan adayı olan Mahmut Koçak'la ilgili konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bugün parti binasında gerçekleşen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uluçay, kamuoyunda AK Parti’den milletvekili adayı olacakları konuşulan Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Mahmut Koçak’la ilgili açıklama yaptı.
BEN ADAY DEĞİLİM
Kendisinin kesinlikle Milletvekili adayı olmadığını ifade eden Uluçay, “Çalışmalarımız, faaliyetlerimiz var. Netice olarak seçim sürecinde Partimin başında bulunmam gerektiğini düşünüyorum. Bu benim için adaylıktan çok daha önemli. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızdan bize gelen bir talep yok. Adı geçen kişiler sevilen ve halk tarafından teveccüh gösterilen isimler. Tabiki bunların konuşulması bile güzel şeyler. Ama tabii ki nihai kararı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimiz verecektir” dedi.
BİLGİMİZ YOK
Gazetecilerin AK Parti tarafından yapılan anketlerde Mahmut Koçak isminin de sorulduğu, kendisinin bir başvurusunun olup olmadığı şeklindeki soruya ise Uluçay şunları söyledi: “İl Başkanlığımıza herhangi bir başvurusu yok ve bu konuyla ilgili bizim bilgimizde yok” dedi.
Uluçay son olarak milletvekili aday adayı olacaklarını açıklayan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’la ilgili olarak da, “Aday olan Belediye Başkanlarının isimlerini Yerel Yönetimlere verdik. Yerel yönetimler bu isimlerle ilgili henüz bir karar vermedi” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER