© Medya 03

UGİKAD FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Kadının ülke genelinde sosyal hayattaki ve özellikle ülke ekonomisindeki konumunu güçlendirmeye yönelik olarak destekler sağlamak amacıyla kurulan UGİKAD, Melike Akkent başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Afyonkarahisar’da yeni faaliyete geçen Uluslararası Girişimci İş Kadınları Derneği (UGİKAD) ilk toplantısını yaptı. Kadının ülke genelinde sosyal hayattaki ve özellikle ülke ekonomisindeki konumunu güçlendirmeye yönelik olarak destekler sağlamak amacıyla kurulan Dernek; kadın, genç, engelli başta olmak üzere tüm girişimcilerin nezdinde etkin sürdürülebilir ulusal ve uluslararası faaliyetlerde bulunmayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Melike Akkent şunları söyledi:  “Girişimcilerin bu faaliyetleri ile ilgili olarak karşılaştıkları tüm güçlüklerin aşılması amacıyla gerekli desteği sağlamak istiyoruz. Girişimci olabileceklere bilgi, tecrübe, eğitim, vb. desteği sağlayarak, girişimci kadın engelli genç sayısını arttırmak birinci temel amacımız” dedi.
YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR
Kurucu Başkanlığını Melike Akkent’in yaptığı Derneğin yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor. Funda Güleç Yaman, Tülin Helvacıoğlu, Gönül Ar Güngör, Kadriye Kazan, Aynur Kocaman, Banu Bekişoğlu, Melis Alpata, Kübra Ünal, Melike Uludağ, Melehat İpek Yılmaz Göktürk, Dilek Turgut Kestane, Gizem Korkmaz, Nihal Öç Korkmaz, Fulya Bolca, Pınar Kılıç Kanbir, Esen İnkaya, Filiz Özden Yılmaz ve Derya Budak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER