© Medya 03

Tezcan ile Şenol iş başında

Geçtiğimiz hafta Çumra Belediyespor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet alan Afyonkarahisar’ın Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Belediye Bolvadin Termalspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Eskişehir Yunusemrespor’a patladı. Temsilcimiz ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 4-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Çumra deplasmanında aldığı mağlubiyetle zirve yarışında büyük yara alan Belediye Bolvadin Termalspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Eskişehir Yunus Emrespor’un fişini ilk yarıda çekti. Tezcan Erdoğan ve Şenol Yıldırım’la 4 gol bulan temsilcimiz rakibini 4-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.
GOLLER İLK YARIDA GELDİ
Maça çok hızlı başlayan ve adeta ilk 45 dakikayı tek kale gibi oynayan temsilcimiz Bolvadinspor 5. Dakikada Tezcan Erdoğan’ın golüyle skorda 1-0 öne geçti. 26. Dakikada golcü futbolcusu Şenol Yıldırım’ın şık golüyle farkı ikiye çıkartan Bolvadinspor 45. Dakikada ilk golün sahibi Tezcan Yıldırım ile farkı 3’e çıkardı. 4+1’de bu defa da ikinci golün sahibi Şenol Yıldırım bir kez daha sahneye çıktı ve ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti. 4-0
İKİNCİ YARI SKORU KORUDU
Bolvadinspor karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıda elde ettiği skor avantajını korumaya yönelik bir futbol ortaya koydu. Konuk ekibin cılız ataklarını savuşturan temsilcimiz, 90 dakikalık bölümde sahadan 4-0 mağlup ayrılarak puanını 15’e yükseltirken, Yunus Emrespor ise 4 puanda kaldı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER