© Medya 03

TELEFERİK ŞANTİYESİ 15 GÜN SONRA KURULUYOR

Eylül ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında yapıldı. Gündemdeki maddeleri oy çokluğu ile kabul edilirken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek teleferik inşaatı ile ilgili konuştu. Başkan Zeybek, “İhaleyi alan firma 15 gün içerisinde şantiyeyi kuracak” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 47 madde oy çokluğu ile kabul edildi. Minibüs hatlarından gelen hat değişiklikleri ile ilgili maddeler Trafik Komisyonuna sevk edilirken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek satışı planlanan gayrimenkuller ile ilgili fiyat tespiti yapmak için Meclis’ten yetki aldı.
FİYATI ARTIRMAK ZORUNDA KALDIK
Millet ittifakını temsil eden meclis üyelerinden AFJET’e yapılan yüzde 75’lik zammın yüksek olduğu şeklinde eleştirilere Başkan Zeybek cevap verdi. Girdi fiyatlarındaki artış nedeniyle zammın zorunlu hale geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Elektrik başta olmak üzere girdi fiyatlarında artışlar meydana geldi. Geçmiş dönemlerden bugüne kadar da ciddi bir artış olmadığı için bu artış uygulanmak zorunda kaldı” dedi.
MÜTEAHHİT KAÇMADI 15 GÜN SONRA BURADA
Teleferik ihalesini alan müteahhitin işe başlamadan kaçtığı şeklinde söylentilerin sorulması üzerine Başkan Zeybek, “Afyon’da birileri bulanık suda balık avlamaya çalışıyor. Buna müsaade etmeyiz. Bu ayın 15’de Teleferik Şantiyesi kurulacak” dedi.
KÖKSAL İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR
Teleferik ihalesi iptal edilmiş paylaşımı yapan CHP Milletvekili Burcu Köksal’ın eşi gazeteci Yasin Köksal, iddiasını bugünde sürdürdü. Köksal, “Kültür varlıkları koruma kurulu izin vermemiş red demiş” diyerek teleferik projesinin gerçekleşmeyeceğini iddiasını sürdürdü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER