© Medya 03

Sonucu merakla beklenen maç yarın

Afyonkarahisar Süper Amatör Kümede namağlup lider Emirdağspor ile ligdeki ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta alan Susuz Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşma yarın saat 15.00’de Emirdağ’da oynanacak. Sonucu merakla beklenen karşılaşmaya her iki ekipte kazanmak için çıkacak.

Süper Amatör Ligde günlerdir sonucu merakla beklenen Emirdağspor ile Susuz Belediyespor arasında oynanacak derbi maç yarın Emirdağ stadında oynanacak. 
EMİRDAĞ SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR
Son şampiyon Emirdağspor, bu sezonda ligde aynı başarıyı göstererek şampiyon olmak ve özlemini çektiği Bölgesel Amatör Lig hasretine bu sezon son vermek istiyor. 2022-2023 futbol sezonuna da iyi başlayan ve 7’de 7 yaparak namağlup liderliğini sürdüren Emirdağ temsilcisi, yarın kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Susuz Belediyespor’u da mağlup ederek rakipleriyle arasındaki puan farkını açmak istiyor.
SUSUZ ZORU BAŞARMAK İSTİYOR
Son yılların en iyi çıkışını yakalayan Susuz Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu Ayvalıspor’a mağlup olmasına rağmen yarın güçlü rakibi karşısında sahada iyi mücadele ederek rakibine ligdeki ilk puan kaybını yaşatmak istiyor. Susuz Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Keser, futbolcularına güvendiğini ve zoru başarabileceklerini inandığını söyledi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER