© Medya 03

Son maçta fileler 13 kez havalandı

Süper Amatör Ligin son karşılaşmasında bugün Ayvalıspor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşı karşıya geldi. Şuhut’ta 4 gol atan Yunus Emre Genç ile 3 gol atan İbrahim Şen maçın yıldızı olurken, Ayvalıspor’da hat-trick yapan Hüseyin Şahin’in golleri puan getirmeye yetmedi.

Süper Amatör Ligde 2023-2024 futbol sezonun son maçında bugün Ayvalıspor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen müsabaka Şuhut temsilcisinin 9-4 üstünlüğü ile sona erdi.
İLK YARIDA FARKA KOŞTU
Resul Dede, Faik Burak Gecekuşu ve Yusuf Batuhan Esener hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Ayvalıspor ile Şuhut Belediye Hisarspor karşı karşıya geldi. Şuhut temsilcisi rakibini 9-4 mağlup etti.
Gol perdesini 3. dakikada Şuhut Belediye Hisarspor'dan Metehan Koşar açtı. Ev sahibi Ayvalıspor 15. dakikada Hüseyin Şahin'le maça dengeyi getirirken, 21. dakikada Şuhutspor Yunus Emre Genç'in golüyle skoru 2-1 yaptı. 31 ve 38. dakikada İbrahim Şen'in golleriyle skoru 4-1 yapan Şuhut Belediye Hisarspor Yunus Emre Genç'in golüyle ilk 45 dakikayı 5-1 önde kapattı.
YUNUS EMRE GENÇ YILDIZLAŞTI
Ev sahibi Ayvalıspor 48. dakikada Hüseyin Şahin'le bir gol daha buldu ve skoru 5-2'ye getirdi. Şuhut temsilcisinde günün flaş ismi Yunus Emre Genç 64 ve 68. dakikada kaydettiği gollerde takımını 7-2 öne geçirdi. Ayvalıspor’da  69. dakikada Hüseyin Şahin kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı. 3-7
73. dakikada İbrahim Şen, 83. dakikada Mahmut Talha Ersoy iki gol daha bulan Şuhut Belediyespor skoru 9-3 yaptı. 84. dakikada Ayvalıspor Mustafa Dinç'in golüyle skoru 9-4 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.
Şuhut Belediye Hisarspor bu galibiyetle 2023-2024 futbol sezonunda ligi 37 puanla tamamlarken, Ayvalıspor ise 27 puan topladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER