© Medya 03

Son bilet sahibini arıyor

Süper Amatör Lige yükselecek üçüncü takımın kim olacağı sorusu Cumartesi günü belli oluyor. Sandıklı Kumalarspor ve Kocaöz Belediyespor’dan sonra Süper Amatör Lige ya İhsaniye Belediyespor, ya da Döğer Belediyespor takımlarından biri yükselecek.

Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belirleneceği 1. Amatör Kümede son bilet sahibini Cumartesi buluyor. Geçtiğimiz hafta sonu 4 maçını da kazanan Sandıklı Kumalarspor hem Süper Lige yükselmeyi, hem de gurubu şampiyon olarak bitirmeyi garantilemişti. Sandıklı Kumalarspor’un ardından Kocaöz Belediyespor’da topladığı 9 puanla adını Süper Lige yazdıran ikinci takım olmuştu.
ÜÇÜNCÜ TAKIM KİM OLACAK?
Sandıklı Kumalarspor ile Kocaöz Belediyespor’un ardından son biletin sahibi ise Cumartesi günü belli olacak. 4. Haftası geride kalan grupta son haftaya İhsaniye Belediyespor 7 puanla Süper Amatör Lige yükselme yolunda avantajlı pozisyonda girdi. Bir diğer aday Döğer Belediyespor ise 5 puanla Süper Lig şansını son haftaya taşıdı.
KAZANMAK YETMEYEBİLİR
7 puanlı İhsaniye Belediyespor Cumartesi günü lider Sandıklı Kumalarspor ile karşılaşırken, 5 puanla Döğer Belediyespor ise ikinci sıradaki Kocaöz Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmalar Cumartesi günü Saat 13.30’da başlayacak.
Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarda İhsaniye Belediyespor kazanması halinde adını Süper Amatör Lige yazdıran 3. Takım olacak ancak Döğer Belediyespor’a sadece kazanmak yetmeyecek, rakibi İhsaniye Belediyespor’un da kaybetmesi gerekecek.
MUHTEMEL OLASILIKLAR
1-  İhsaniye Belediyespor,Sandıklı Kumalarspor’u mağlup ederse adını Süper Amatör Lige yazdıracak. Berabere kalması halinde Döğer Belediyespor maçının skoru bekleyecek.
2-  Döğer Belediyespor, Kocaöz Belediyespor’u mağlup edip, İhsaniye Belediyespor’da rakibine mağlup olursa adını Süper Amatör Lige yazdıracak.
3-  Diğer bir ihtimal ise; Döğer Belediyespor kazanır, İhsaniye Belediyespor rakibiyle berabere kalırsa averajlara bakılacak. Son haftaya girilirken İhsaniye Belediyespor 0 averajla, Döğer Belediyespor ise -3 averajla girdi.
PLAY-OFF GRUBU SON HAFTA PROGRAMI:
KOCAÖZ BELEDİYE SPOR -DÖĞER BELEDİYE SPOR     
MAHMUTKÖYÜ 1453 GENÇLİK SPOR-BEYYAZI BELEDİYE SPOR     
SANDIKLI KUMALAR SPOR-İHSANİYE BELEDİYE SPOR    

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER