© Medya 03

SIĞINMACILARI ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERECEĞİZ

Üç gün sürecek olan İl Başkanları çalıştayı için Afyonkarahisar’a gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şuhut ilçesini ziyaret etti. Burada konuşan Özdağ, sığınmacıların seçimde oy kullanarak Türkiye’nin kaderini etkileyeceklerini, bununla mücadeleyi sonuna kadar göstereceklerini söyledi.

Partisinin Afyonkarahisar’da yapacağı çalıştay için ilimize gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Şuhut ilçesine giderek, şehitler ve gaziler müzesi peşinden Atatürk evini ziyaret etti.

 

ÜLKEMİZİN KADERİYLE OYNAMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

 

Atatürk evinde hatıra defterine, “Atatürk’e ve bu toprakların bize kazandırılmasına kanı ile canıyla ile mücadele eden şehit ve gazilerimize sonsuz teşekkür ediyorum, vatan bizlere emanet” yazan Özdağ, sığınmacılarla ilgili de birkez daha görüşlerini açıkladı.

Özdağ sığınmacılardan bahsederek bu sığınmacıların seçimde oy kullanarak Türkiyenin kaderini etkileyebileceklerini bu sorunla ilgili parti olarak elimizden gelen mücadeleyi göstererek tüm sığınmacıları ülkelerine geri göndereceğiz diyerek basın tıplantısını tamamladı. Şuhut halkıyla sohbet eden genel Başkan Ümit Özdağ iktidara geldiğimizde her şey çok daha güzel olacak dedi. Şuhut ilçe programı ardından Kocatepe anıtını ziyaret eden Zafer partisi kurmayları çalıştayın icrası için Afyonkarahisar merkeze hareket etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER