© Medya 03

Şehitlerimiz için yürüdüler

Sandıklı Doğa Sporları grubu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü nedeniyle bu haftaki yürüyüşünü Çiğiltepe Şehitliğine yaptı. 30 kişilik grub kar ve soğuğun birarada olduğu yürüyüşte Çiğiltepe şehitliğine ulaşarak şehitlerimizin ruhuna dualar okudu.

Sandıklı Doğa sporları grubu Çanakkale zaferinin 108. Yıldönümü nedeniyle bu haftaki yürüyüşünü çok özel bir yere yaptı. 30 kişilik Sandıklı Doğa Sporları grubu, görevini yerine getirmeyi canından aziz bilen 57'nci Tümen Komutanı Miralay Reşat Bey ve o çevrede şehit düşenlerin anısına yaptırılan Çiğiltepe Şehitliğini ziyaret etti.
KAR VE SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDİLER
Karlı ve soğuk havaya aldırış etmeden Çiğiltepe şehitliğinde başlayan Kırka göletine kadar devam etti. Kırka göletinden tekrar Çiğiltepe şehitliğine yürüyen grup üyeleri başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm gazi ve şehitlerimiz için dua etti.
DOĞAL GÜZELLİK HAYRAN BIRAKTI
Sandıklı Doğa Sporları grubu üyeleri Çiğiltepe Şehitliğini ziyaret ederek aziz şehitlerimize dua ederken, yürüyüş esnasında gördükleri doğal güzelliğe hayran kaldı. Bir tarafta beyaz örtü diğer tarafta baharı müjdeleyen yeşil örtüyü birarada gören grup üyeleri bol oksijen toplayarak güzel bir hafta sonu geçirdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER