© Medya 03

Sandıklıspor ikinci yarıya hazır

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sandıklıspor, Pazar günü Eskişehir deplasmanında Yunus Emrespor’a konuk olacak. Temsilcimiz, lige galibiyetle başlayarak ilk yarıda elde ettiği çıkışı devam ettirmek.

Pazar günü oynanacak olan maçlarla perde açacak olan Bölgesel Amatör Ligde, ilimiz temsilcilerimizden Sandıklıspor deplasmanda Eskişehir Yunus Emrespor ile karşı karşıya gelecek. Lige verilen arada 5 futbolcuyla yollarını ayıran temsilcimiz henüz kadrosuna takviye yapmadı.
Ligin ilk yarısını 21 puanla 7. Sırada tamamlayan temsilcimiz Sandıklıspor, Teknik Direktör Ünsal Yaşar yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Ünsal Yaşar’la yakaladığı çıkışı devam ettirmek isteyen temsilcimiz Pazar günü puan cetvelinde 13. Sırada yer alan Eskişehir Yunus Emrespor’u mağlup ederek ligin ikinci yarısına moralli başlamak istiyor.
MAÇIN HAKEMİ AÇIKLANDI
Pazar günü Eskişehir Necdet Yıldırım Futbol sahasında Saat 14.00’de oynanacak karşılaşmayı Ankara Bölgesel Hakemlerindren Muhammed Abbas Onay yönetecek. Onay’ın yardımcılıkları Murat Aydın ile Hasan Arabacı yapacak. MHK bu karşılaşmaya dördüncü hakem olarak Emre Çelikbaş’ı görevlendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER