© Medya 03

Şampiyon kupasını kaldırdı

2023-2024 futbol sezonunda Süper Amatör Ligi şampiyonlukla taçlandırarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Sandıklıspor bugün şampiyonluk kupasına kavuştu. İhsaniye Belediyespor’un ligden çekilmesiyle bugün son maçına çıkan şampiyon, Sandıklı Kumalarspor’u 3-1 mağlup etti.

Süper Amatör Ligin 2023-2024 futbol sezonu şampiyonu Sandıklıspor bugün son maçına çıktı. İhsaniye Belediyespor’un ligden çekilmesiyle şampiyonluğunu ligin bitimine 2 hafta kala ilan eden Sandıklıspor bugün ligden düşen Sandıklı Kumalarspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan şampiyon Sandıklıspor rakibini 3-1’le geçti ve Süper Amatör Ligi 61 puanla tamamladı.
PERDEYİ ERDEM AÇTI, GOL KRALI KAPATTI
Süper Amatör Ligdeki ilk sezonunda lige tutunamayarak veda eden Sandık Kumalarspor karşısında karşılaşmaya etkili başlayan şampiyon Sandıklıspor 8. Dakikada Erdem Enver Çetiner’in kaydettiği golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili futbolunu sürdüren şampiyon Sandıklıspor, Süper amatör Ligin gol kralı Aykut Yeşilyayla ile art arda 2 gol daha buldu ve skoru 3-0 yaptı. Sandıklı Kumalarspor Ramazan Demir’le bir gol buldu ve 90 dakika şampiyon Sandıklıspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşma sonrası şampiyonluk kupasını kaldıran Sandıklısporlu futbolcu zaferlerini doyasıya kutladı. Bir yıllık aranın ardından yeniden BAL’a dönen Sandıklıspor’un önümüzdeki günlerde güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayacağı da gelen bilgiler arasında.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER