© Medya 03

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

TAŞOLUK BELEDİYE’NİN GURURU OLAN BAŞARILI BAYAN GÜREŞÇİLER VALİ YARDIMCISI NURULLAH KAYA VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ DR.MEHMET KASAPOĞLU TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Taşoluk Belediye’nin gururu olan başarılı bayan güreşçiler Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Gençlik Spor İl Müdürü Dr.Mehmet Kasapoğlu tarafından ödüllendirildi.

Geçtiğimiz ay Hırvatistan’da gerçekleşen Avrupa Güreş Şampiyonasında Taşoluk Belediye Güreş takımının gururu olan Fatma Yılmaz Avrupa şampiyonu olurken, Yağmur Karabacak ile Duydu Gedik’de üçüncü olarak Afyonkarahisar’ın bir kez daha gururu olmuştur. Bu sporculardan Havva Konca ile Yağmur Karabacak İtalya’da düzenlenen U17 Güreş şampiyonasında milli takım formasıyla ilimizi temsil etmişlerdi.
ANTRENÖRLERİYLE ZİYARET ETTİ
Bugüne kadar elde ettikleri başarılarla Taşoluk’un ve Afyonkarahisar’ın göğsünü kabartan başarılı sporcular Antrenörleri Yakup Yağcı ile birlikte Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve İl Müdürü Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Kaya ve Kasapoğlu, başarılı sporcular Yağmur Karabacak, Hava Konca, Fatma Yılmaz ve Duygu Gedik’ i ödüllendirerek başarılarının devamını dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER