© Medya 03

SADIKBEYSPOR’UN KÜMEDE KALMA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlar sonunda sona eren 1. Amatör Küme A grubunda 2. Amatör kümeye düşen Sadıkbeyspor’da Kulüp 2. Başkanı Ömer Üçtepe’nin ASFK’ye yaptığı itiraz reddedildi ve Sadıkbeyspor’un ligden düşmesi bir kez daha resmileşti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla sona eren 1. Amatör Kümede ligden düşen Sadıkbeyspor’da Kulüp 2. Başkanı Ömer Üçtepe, 09 Ekim 2022 tarihinde Sadıkbeyspor ile İhsaniye Belediyespor arasında oynanan maçta rakip takımın cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle yaptığı itiraz ASFK İl Disiplin Kurulu tarafından görüşülerek karara bağlandı. Kurul, Üçtepe’nin yaptığı itirazın reddine karar verdi ve Sadıkbeyspor’un kümede kalma umutları suya düştü.
Afyon Amatör Spor Kulüpleri Disiplin Kurulunun aldığı karar şu şekilde: “Sadıkbey Spor Kulübü 2. Başkanı Ömer ÜÇTEPE’nin kurulumuza vermiş olduğu dilekçe ile 09.10.2022 tarihinde oynanan SADIKBEY SPOR — İHSANİYE BELEDİYESPOR 1. Amatör Küme Futbol müsabakasında, İHSANİYE BELEDİYESPOR takımından Umut IŞIK isimli oyuncunun kırmızı kart cezalısı olduğu ve cezasını infaz etmeksizin adı geçen maçta oynamış olduğunu ve maçın SADIKBEY SPOR takımı lehine tescil edilmesini içerir dilekçe vermiş olduğu ve oyuncu itiraz bedeli olan 250,00 TL’yi 20.12.2022 tarihinde yatırmış olduğu görüldü. 

Yapılan incelemede; müsabakanın 09.10.2022 tarihinde oynanmış olduğu, itiraz dilekçesinin ve itiraz bedeli olan 250,00 TL nin yasal süre olan 5 gün içerisinde yatırılmamış olduğu bu haliyle SADIKBEY SPOR Kulübü 2. Başkanının yapmış olduğu itirazın süresinde yapılmadığından reddine karar verilmişti” denildi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER