© Medya 03

Rota yeni zaferler elde etmek

Elde ettikleri başarılarla Afyonkarahisar’ın gururu olan Taşoluk Belediyespor Güreş takımının bayan güreşçileri artık büyüdüler ve büyük kadınlar milli takım kampına davet edildiler.

Bugüne kadar birçok uluslararası müsabakada elde ettikleri başarılarla Afyonkarahisar’ı ve ülkemizi küçükler ve yıldızlar kategorisinde milli takım formasıyla temsil eden Taşoluk Belediyespor Güreş takım sporcuları artık yeni zaferler için yola çıkıyor.  
Taşoluk Belediyespor Güreş takımının milli sporcuları Fatma Yılmaz, Yağmur Karabacak ve Hava Konca, 04-23 Ocak 2023 tarihlerinde Ankara Eryaman’da gerçekleşecek olan Büyük kadınlar milli takım kampına davet edildi.
REKTÖR OKUMUŞ’U ZİYARET ETTİLER
Şampiyon milli güreşçiler Hava Konca, Yağmur Karabacak ve Fatma Yılmaz ile Takım Antrenörü Yakup Yağcı kamp öncesi AFSÜ Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Takım antrenörü Yakup Yağcı, güreşçilere sağlanan imkanların kendilerini çok motive ettiğini, bu motivasyon ve destekle daha büyük başarılara imza atacaklarını, Afyonkarahisar ve Taşoluk’un adını ülkemize ve tüm Dünyaya duyuracaklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Okumuş, milli sporculara başarı dileğinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER