© Medya 03

Rakibinin umutlarını bitirdi!

Süper Amatör Kümede bugün Şuhut Belediye Hisarspor deplasmanda Sandıklı Kumalarspor 3-2 mağlup ederek rakibinin ligde kalma umutlarını bitirdi. Sandıklı Kumalarspor bu mağlubiyetle ligin bitimine 2 hafta kala küme düşen 3. takım oldu.

Süper Amatör Küme 20. Hafta mücadelesinde bugün Sandıklı Kumalarspor ile Şuhut Belediye Hisarspor arasında oynanan karşılaşmada üç puana 3-2’lik skorla Şuhut temsilcisi uzandı. Şuhut temsilcisi bu galibiyet rakibinin ligde kalma ümitlerini de sona erdirdi.
SANDIKLI TEMSİLCİSİ İLK YILINDA LİGE TUTUNAMADI
Niyazi Balçın, Mehmet Lüle ve Ercan Aytaç hakem triosunun yönettiği karşılaşmada ilk gol sesi 40. dakikada Sandıklı Kumalarspor’dan geldi. Muhammer Tetik'in golüyle 1-0 öne geçen Sandıklı Kumalarspor’a konuk Şuhut temsilcisi 45. dakikada penaltıdan Yunus Emre Genç'le cevap verdi ve ilk 45 dakika karşılıklı atılanla gollerle 1-1 berabere sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk Şuhut temsilcisi hızlı başladı ve 47. dakikada İbrahim Yeşil'in golüyle 2-1 öne geçti. 75. Dakikada Şuhut Belediye Hisarspor’da sahneye çıkan Feyzullah Salman'ın Sandıklı Kumalarspor’un ligde kalma ümitlerini bitiren golü kaydetti. 3-1
80. dakikada Sandıklı Kumalarspor'da Ahmet Karaağaç kırmızı kart görerek takımını sahadan 10 kişi bırakırken, 90. dakikada Ramazan Demir’in penaltıdan kaydettiği gol bir işe yaramadı ve maçın 90 dakikası Şuhut Belediye Hisarspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Sandıklı Kumalarspor bu mağlubiyetle ilk yılında Süper Amatör Lige tutunamayarak 1. Amatör Kümeye düşen üçüncü ve son takım oldu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER