© Medya 03

PLAY-OFF 89. DAKİKADA KAÇTI

Dün 1. Amatör Küme B grubunda lider Kocaöz Belediyespor ile Sandıklı Kumalarspor karşı karşıya geldi. Evcilerspor’un Dazkırı deplasmanında mağlup olmasıyla, galibiyet halinde play-off’a yükselecek olan Sandıklı Kumalarspor 89. Dakikada kalesinde gördüğü golle adeta yıkıldı ve play-off şansını son bir maça bıraktı.

Dün sona eren 1. Amatör Küme B grubunda play-off’a gidecek son takımın belli olacağı mücadeleler nefes kesti. Play-off’a en yakın takım olan Evcilerspor’un Dazkırı Belediyespor’a mağlup olmasıyla galip gelmesi halinde play-off’a yükselecek olan Sandıklı Kumalarspor, 89. Dakikaya kadar 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak play-off şansını son bir maça bıraktı.
KARŞILAŞMA SONRASI YIKILDILAR
Sandıklı stadyumunda oynayan Sandıklı Kumalarspor – Kocaöz Belediyespor karşılaşmasına hızlı başlayan ev sahibi ekip 22. dakikada Mehmet Altınpınar’ın kaydettiği golle karşılaşmanın ilk 45 dakikasını 1-0 önde götürdü. Dazkırı’dan gelen haberlerle play-off için ümitlenen ve maçın son bölümlerine de 1-0 önde giren Sandıklı Kumalarspor’un hayallerini 89. Dakikada Kocaöz Belediyespor’dan Yusuf Elipek kaydettiği golle yıktı. 90 dakikası 1-1 sona eren karşılaşma sonrası Sandıklı Kumalarsporlu oyuncular büyük üzüntü yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER