© Medya 03

ORDUSPOR AFYON’DA GOL ŞOV YAPTI

BÜYÜK TAARRUZ’UN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞUHUT İLÇESİNDE DÜZENLENEN ZAFER KUPASI MÜCADELESİNDE KARŞI KARŞIYA GELEN ORDUSPOR İLE BALIKESİRSPOR ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMAYI, ORDUSPOR 7-2 KAZANDI.

Büyük Taarruz’un 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Şuhut ilçesinde düzenlenen Zafer Kupası mücadelesinde karşı karşıya gelen Orduspor ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmayı, Orduspor 7-2 kazandı.

Büyük Taarruzun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Balıkesirspor ile Orduspor, Zafer Kupası'nda karşı karşıya geldi.
Şuhut Şehir Stadyumu'nda oynanan müsabakaya Şuhut İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Başkurt, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Tosun, Şuhut Hisarspor Kulübü Başkanı Abdullah Zeybek, protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda sporsever katıldı.Orduspor, rakibi Balıkesirspor karşısında daha rahat bir oyun ortaya koyarak sahadan 7-2 galip ayrılarak kupaya uzanan taraf oldu. Karşılaşma sonrası Orduspor’a kupasını Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER