© Medya 03

Muhtar Demirci: Promosyonlar Ocak'ta güncellenecek

Afyonkarahisar Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile promosyon konusunu görüştüklerini ifade ederek, “Ocak ayı içerisinde çalışanların lehine olacak şekilde promosyonlar güncellenecek” dedi.

Uzun zamandır promosyonların güncellenmesi için mücadele eden Afyonkarahisar Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, yeni Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile promosyon konusunu görüştüklerini açıkladı. Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’ye gayretleri için teşekkür eden Demirci görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
“İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Miraç Sünnetci Bey ile promosyon meselesini görüştük. Kendileri Halkbank ile görüştüklerini, Ocak ayı içerisinde Halkbank ile çalışanların lehine olacak şekilde anlaşılmaya çalışılacak, anlaşılmaz ise başka bir banka ile mutlaka anlaşılacağını, çalışanlarımızı memnun edecek bir rakam için tüm bankalarla bizzat görüşeceklerini, isteyen tüm sendikaların da ihale olması durumda gözlemci olabileceklerini ifade etmişlerdir. Bu iyi niyet ve gayretin çalışanları memnun edecek bir promosyon ücreti ile sonuçlanacağına inanıyor, Sayın Milli Eğitim Müdürümüze gayretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER