© Medya 03

Muhtar adayı Salih Keleş gönüllere dokunuyor

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı şirin köylerinden Çiçektepe köyünden muhtar adayı olan Salih Keleş ev ev, kapı kapı dolaşarak köy halkından destek istiyor. Gönüllere dokunan ve projeleriyle ön plana çıkan Keleş, köy halkının ilgi ve desteğinden son derece mutlu ve umutlu.

Son haftasına girilen Mahalli İdareler seçimleri öncesi Belediye Başkan adayları kadar muhtar adayları sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Çiçektepe köyünde de muhtarlık yarışında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.
“SORUNLARI BİLİYORUM, PROJELERİME GÜVENİYORUM”
Gündüzleri ev ev dolaşan, akşamları da teravih namazı sonrası kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşlara projelerini anlatan Keleş projelerini köy halkına anlatmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor.  Köylerinin sorunlarını bildiğini ve projelerine güvendiğini ifade eden genç muhtar adayı Salih Keleş, “Muhtar olduğumda köyümüzün bölgenin en güvenli köylerinden bir tanesi yapacağım. Çiçektepe beldesini köy halkımızla birlikte yöneteceğiz. İstişareye önem vereceğim, köyümüzü ortak akılla yöneteceğim.” dedi.
Köyün güvenliği için hem köy içerisinde, hem de arazilerde bekçi istihdamı başta olmak üzere önemli noktalara güvenlik kamerası gibi önemli projeleriyle dikkatleri çeken Keleş’e köy halkının desteği de artarak devam ediyor.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER