© Medya 03

MOTOKROS HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR

Türkiye Lıquı Moly Motokros Şampiyonası heyecanı bugün ilimizde başlıyor. İki gün sürecek olan yarışlar sonrası ilk üçe giren sporcular Türkiyi’yi Avrupa şampiyonalarında temsil etme hakkını elde edecek.

Türkiye Motorsiklet Federasyonun faaliyet takvimindeki şampiyonanın finali olan 6. Ayak yarışları bugün ilimizde başlıyor. 102 sporcunun katılması beklenen final yarışlarında dereceye giren sporcular ülkemizi Avrupa şampiyonalarında temsil etme hakkı elde edecek.
Yarışların Cumhuriyetimizin Bayramımızın 99. Yıl kutlamalarına denk gelmesi yarışmaya ayrı bir hava katarken, iki gün sürecek yarışların festival havasında geçmesi bekleniyor.
GÖRSEL ŞÖLEN YAŞANACAK
Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle 2022 sezonunun şampiyonlarının belirleneceği 6. ayakta, MX1, MX2, MX2J, MX, 85cc, 65cc, 50cc, Kadınlar, Senior ve Veteran sınıflarında yarışlar yapılacak.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılacak Afyon yarışı, motokrosçuların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek. Şampiyonada 29 Ekim Cumartesi günü antrenman ve sıralama turları yapılacak. 30 Ekim Pazar günü ise birbirinden çekişmeli final yarışları için sporcular start demirine sıralanacak.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER