© Medya 03

Minik İbrahim’in tek umudu kalp nakli

Dünyaya geldiği günden itibaren kalp hastalığıyla mücadele eden iki buçuk yaşındaki İbrahim Mevlüt’ün tek umudu kaldı o da kalp nakli. Kalp yetmezliği teşhisiyle hastaneye kaldırılan minik İbrahim kendisine uygun donörün bulunmasını bekliyor.

Doğduğu andan itibaren kalp hastalığıyla mücadele eden 2 buçuk yaşındaki İbrahimMevlüt için ailesi, umutlu bir bekleyiş içinde. Doğumundan kısa bir süre sonra kalp hastalığı teşhisi konulan minik İbrahim Mevlüt’ün ilk başlarda durumunun iyileşeceğine dair umutlar olsa da sağlık durumu zamanla kötüleşti.
MİNİK İBRAHİM MEVLÜT HASTANEYE KALDIRILDI
Ailenin verdiği bilgilere göre, başlangıçta anjiyo ile kalpteki açıklıklar tedavi edilmeye çalışıldı, ancak bu çözüm yeterli olmadı. İbrahim'in kalbi durduğunda, hayati fonksiyonlarını devam ettirebilmek için bir kalp pili takıldı. Ne yazık ki, pil ile sağlanan geçici çözüm de sadece bir yıl sürebildi ve küçük İbrahim, kalp yetmezliği teşhisiyle yeniden hastaneye kaldırıldı. Şimdi ise, İbrahim ve ailesi 8 aydır kalp nakli için uygun bir donör bulunmasını umut ediyorlar. Aile, "Hastane süreçlerimiz hiç bitmedi" diyerek yaşadıkları zorlukları ifade ediyor ve İbrahim için kalp nakli yapılmasını bekliyorlar.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER