© Medya 03

Mahir İpek ayakta alkışlandı

Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü adlı tiyatro oyunu Afyonkarahisar’da sahnelendi. Güldür Güldür’den tanınan Mahir İpek başta olmak üzere Mehmet Ulusoy, Yıldırım Şimşek, Çayan Karataş, Hazal Pekgöz ve Boray İsabetli’nin oynadığı oyun tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Bir birinden ünlü sanatçıları ve oyunları Afyon’a getiren Ömer Mazi, Güldür Güldür’den tanınan Mahir İpek’in oynadığı Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü adlı oyunla seyirci karşısına çıktı. Mahir İpek'e Mehmet Ulusoy, Yıldırım Şimşek, Çayan Karataş, Hazal Pekgöz ve Boray İsabetli eşlik etti. Isparta’dan sonra Afyon seyircisinden de tam not alan oyun ayakta alkışlandı.
BU SEZON 10 OYUN SAHNELENECEK
Bu sezon 10 oyun ve 60 sanatçı Afyon seyircisiyle buluşacak diyen Ömer Mazi, “Geçen yıldan devam eden ve bu sezon henüz prova aşamasında olan oyunlar var. Çok iyi kadrolarla harika yapımlar Afyon, Isparta ve Eskişehir’de seyirciyle buluşturacağız. Kasım ayından itibaren her 15 günde bir oyunlarımız TED Afyon Koleji sahnesinde olacak. Her sezon olduğu gibi bu sezonda Aforia Termale, TED Afyon Koleji’ne ve Gülşah Yunusoğlu’na sponsorlukları için teşekkür ediyorum” dedi.  


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER