© Medya 03

LİSE BİTİMİNE KADAR BURS KAZANDILAR

Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıdan dolayı Güreş Federasyonu tarafından lise bitimine kadar burs verilen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Okullar arası ve kulüplerde, yıldız bayanlar serbest Güreş Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil eden ve başarıyla dönen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Türkiye 3.sü Hatice Nisa Ebren, Türkiye 5.cileri Gülnaz Orbay, Sadet Yaşar ve Türkiye 7. si Tuğçe Sivrikaya ile yıldız erkeklerde il birincileri Osman İsceli ile Fatma Nur Tayla Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, öğrencilere okul müdürü Yusuf Akgün ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şerife Varhan eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, başarılı sporcuları tebrik ederek onlarla sohbet etti. Güreşte ve okçulukta Afyonkarahisar'ı temsil eden sporcuların ailelerine, emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti. Yalçın, ziyarette başarı sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER