© Medya 03

Lige veda eden ilk takım belli oldu

2019 yılında 1. Amatör Küme Play-off grubunda şampiyon olarak adını Süper Amatör Lige yazdıran Hocalar Belediyespor, Süper Amatör Lige bitime 3 hafta kala veda etti. Hocalarspor bugün Erkmenspor’a sahasında 1-0 mağlup oldu.

2019-2020 futbol sezonundan bugüne Süper Amatör Ligde boy gösteren Hocalar Belediyespor, Süper Amatör Ligin bitimine 3 hafta kala kümeden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Hocalar Belediyespor bugün sahasında konuk ettiği Erkmenspor’a 1-0 mağlup oldu ve Süper Amatör Ligden düşmesi kesinleşti. Hocalar Belediyespor önümüzdeki sezon 1. Amatör kümede mücadele edecek.
ERKMENSPOR MADEN BULDU
Öte yandan Süper Amatör Lige bu sezon yükselen ve küme düşme hattının bir tık üzerinde yer alan Erkmenspor ise Hocalar Belediyespor karşısında elde ettiği galibiyetle adeta maden buldu. Puanını 22’ye yükselten Erkmenspor, bu galibiyetle ligde kalma yolunda büyük avantaj yakaladı.

ÜÇ KIRMIZI KART ÇIKTI

Erkmenspor'a üç puanı getiren gol 6. dakikada Oğuzhan Türk'ten geldi. Ev sahibi takımda 65. dakikada Yasin Ayçiçek, karşılaşma sonrası da Mustafa Melih Sarı ile Mehmet Atak kırmızı kart gördü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER