© Medya 03

LİGDE SON 6 HAFTAYA GİRİLDİ

Temsilcimiz HES İlaç Afyonspor’un da mücadele ettiği TFF 2. Ligde son 6 haftaya girildi. Afyonspor, 14. Hafta mücadelesinde Düzce Cam Düzcespor deplasmanına konuk olurken, ilk yarının son maçında ise sahasında Somaspor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Anagold24 Erzincanspor golsüz berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybeden temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Düzce Cam Düzcespor maçının hazırlıklarına başladı.
AYAK VOLEYBOLU OYNADILAR
Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde gerçekleşen antrenman düz koşuyla başladı, daha sonra futbolcular ayak voleybolu oynadı. Temsilcimiz bugünde bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugünde devam edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesi rakibimiz Düzcespor 19 puanla 18. Sırada yer alırken, temsilcimiz ise 18 puanla 12. Sırada yer alıyor.
ZOR DÖNEME GİRİLDİ
Öte yandan TFF 2. Ligde ilk yarının son 6 haftasına girildi. Sezon başında lige Play-off hedefiyle başlayan temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, geride kalan 13 haftalık dilimde bu hedefinden şimdilik uzak görünse de, ligde oynayacağı son 6 karşılaşmada elde edeceği puanlar geleceğini de bir nevi teşkil edecek. Fikstür olarak zor bir döneme başlayan Afyonspor’un ligde oynayacağı son 6 karşılaşmada nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merakla bekleniyor.
AFYONSPOR’UN İLK YARIDA KALAN SON 6 MAÇI
14. HAFTA: Düzce Cam Düzcespor-Afyonspor
15. HAFTA: Afyonspor-Menemenspor
16. HAFTA: Isparta32 Spor-Afyonspor
17. HAFTA: Afyonspor-Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy
18. HAFTA: Şanlıurfaspor-Afyonspor
19. HAFTA: Afyonspor-Somaspor

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER