© Medya 03

Kutluhan Bilgiç’le ilk kez

TFF 2. Lig beyaz grup temsilcimiz HES İlaç Afyonspor ile Sivas Belediyespor arasında Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hakemi açıklandı. MHK bu karşılaşmaya Trabzon Bölgesi B klasman hakemlerinden Kutluhan Bilgiç’i görevlendirdi.

06 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli yaşanan asrın felaketi sonrası futbola verilen ara sona erdi ve heyecan Pazar günü başlıyor. TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor’da Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Sivas Belediyespor’u konuk edecek.
MHK, HES İlaç Afyonspor ile Sivas Belediyespor arasında Pazar günü Saat 14.00’de Zafer stadyumunda oynanacak karşılaşmaya Trabzon Bölgesi B Klasman hakemlerinden Kutluhan Bilgiç’i görevlendirdi. Bilgiç'in yardımcılıklarını Bülent Korkmaz ile Sinan Ertinğü yapacak. Merkez Hakem Kurulu bu karşılaşmaya dördüncü hakem olarak da Furkan Aksuoğlu’nu görevlendirdi.
Ligde en son 28 Ocak 2023 tarihinde TFF 2. Ligde Ankaraspor ile Ispartaspor arasında oynanan karşılaşmayı yöneten Bilgiç, Afyonspor’un bu sezon ilk kez bir maçını yönetecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER