© Medya 03

Kızlar ve erkeklerde şampiyonlar belli oldu

Heyecanın hat safhada yaşandığı Yurtlar arası voleybol turnuvası final maçlarının ardından sona erdi. Müsabakalar neticesinde kızlarda Şuhut Yurdu, erkeklerde ise Sultan Divani Yurdu Şampiyon oldu. Şampiyon olan yurtlar Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ter dökecek.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR
Erkeklerde 8 takımın katıldığı kadınlarda ise 5 takımın katıldığı müsabakalar neticesinde; Şuhut Yurdu kız takımının birincisi, Sultan Divani Yurdu ise erkek takımının birincisi oldu. Birinci olan yurt takımları, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün düzenleyeceği Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 
CENTİLMENCE MÜCADELE ETTİLER
Yurtlarda 2022-2023 sportif etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten İl Müdürü İsmail Kasapoğlu: “Erkeklerde 8 kızlarda 5 olmak üzere 13 takımın yarıştığı voleybol il birinciliği müsabakalarını tamamladık. Gençlerimiz sporun birleştirici ve kardeşlik duyguları ile centilmence mücadele ettiler.  Emeği geçen mesai arkadaşlarıma spor faaliyetlerine katılan gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER