© Medya 03

KAZANDI VE LİGDE KALDI

Dün sona eren 1. Amatör Küme B grubunda ligden düşecek olan takımın kim olacağı sorusu son dakikaya kadar heyecan yarattı. Dazkırı Belediyespor ile Bayatspor’un gözleri ve kulakları birbirlerinin maçlarındaydı. İkili avarejda daha rahat olan Bayatspor, Dinarspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek ligde kalmayı rakibinin 1 puan önünde başardı.

Dün sona eren 1. Amatör Küme B grubunda Dinarspor’u deplasmanda 3-2 mağlup eden Bayatspor, küme düşen Dazkırı Belediyespor’un 1 puan önünde ligde kalmayı başardı.
GALİBİYET GOLÜ 85. DAKİKADA GELDİ
Dinar ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Dinarspor golle başladı. 4. Dakikada Kadir Porsuk takımını 1-0 öne geçirirken, Kadir Porsuk 35. Dakikada bu defa golü kendi kalesine atarak maça dengeyi getirdi. 1-1
İlk yarının son bölümlerinde konuk ekip 43. Dakikada Veysel Durmaz’ın golüyle soyunma odasına 2-1 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Dinarspor 60. Dakikada Murat Güven’in golüyle skoru 2-2’ye taşırken, karşılaşmada son sözü 85. Dakikada Osman Sakartepe söyledi. Bayatspor, Sakartepe’nin golüyle sahadan 3-2 galip ayrılırken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ligde kalmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.
Bayatspor ligi 9 puanla 5. Sırada tamamlarken, Dazkırı Belediyespor ise Evcilerspor’u 4-2 mağlup etmesine rağmen 8 puanla ligi 6. Sırada tamamladı ve 2. Amatör Lige düştü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER