© Medya 03

Kazak öğrenciler eğitimlerini başarıyla tamamladı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi arasındaki iş birliği anlaşması çerçevesinde ilimize gelen misafir öğrenciler eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı ve İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uygulamalı eğitim alan Aizhan Kaldarbek ve Raikhan Berdibek için AFSÜ Tıp Fakültesinde sertifika merasimi düzenlendi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yeşil ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cemile Terzier’in katıldığı merasimin ardından Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş da öğrencileri makamında kabul etti.
ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ
AFSÜ’de aldıkları eğitimden dolayı memnuniyetlerini dile getiren misafir öğrenciler Rektör Prof. Dr. Okumuş’a, kendilerine sunulan imkânlar ve fırsatlar için şükranlarını sundu. AFSÜ’de tekrar eğitim almak istediklerini belirten öğrenciler, Tıp Fakültesi ve UİM yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Okumuş da AFSÜ’nün uluslararası iş birliklerini önemsediğini, konuk öğrencileri ağırlamaktan ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, AFSÜ’nün kapısının Türk Dünyasından bütün öğrencilere açık olduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER