© Medya 03

Katarlı yatırımcılar termal sağlık turizmi için Afyonkarahisar’da

Afyonkarahisar’da termal sağlık turizmi konusunda yatırım yapmak için çalışmalar yürüten Retaj Hotels&Hospitality İş Geliştirme Bölge Direktörü İslam Yussri ve Türkiye Gelişimden Sorumlu Ülke Başkanı Hakan Korik ile COTRI China Outbound Turizm Araştırma Enstitüsünden Prof. Dr. Wolfgang Georg Arlt, AFSÜ Rektörü Prof.Dr.Nurullah Okumuş’u ziyaret etti.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ hakkında bilgi almak amacıyla üniversiteyi ziyaret eden, içinde Katarlı yatırımcıların yer aldığı heyeti makamında kabul etti.
Afyonkarahisar’da termal sağlık turizmi konusunda yatırım yapmak için çalışmalar yürüten Retaj Hotels&Hospitality İş Geliştirme Bölge Direktörü İslam Yussri ve Türkiye Gelişimden Sorumlu Ülke Başkanı Hakan Korik ile COTRI China Outbound Turizm Araştırma Enstitüsünden Prof. Dr. Wolfgang Georg Arlt, makam ziyareti sonrasında AFSÜ Hastanesinde incelemelerde bulundu. Heyete hastanedeki ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Balcı, Başmüdür Hatip Aydın ve ilgili birim yöneticiler kurumu tanıttı.
İleride yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda ön görüşmede bulunulan ziyarette konuklara, AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Yeşil, AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı ve aynı bölümden Doç. Dr. Hüseyi̇n Pamukçu eşlik etti.
AFSÜ’nün termal sağlık turizmi konusunda uluslararası iş birliklerine açık olduğunu belirten Prof. Dr. Okumuş, konuklarına hediye takdim etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER