© Medya 03

Kara bir hafta

TFF 2. Ligde temsilcimiz HES İlaç Afyonspor sahasında Esen Erokspor’a 3-0, BAL Temsilcimizlerinden Belediye Bolvadin Termalspor deplasmanda Korkuteli Belediyespor’a 2-0, bir diğer temsilcimiz Sandıklıspor’da sahasında Keçiborlu Belediyespor’a 4-3 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz bu haftayı mağlubiyetle kapattı. Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Belediye Bolvadin Termalspor bir penaltı atışından yararlanamadığı karşılaşmada düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Korkuteli Belediyespor’a 2-0, bir diğer temsilcimiz Sandıklıspor ise kendi saha taraftarı önünde Keçiborlu Belediyespor’a 4-3 mağlup oldu.
PENALTI KAÇIRDIK
Kümede kalma mücadelesi veren Korkuteli Belediyespor deplasmanına konuk olan Belediye Bolvadin Termalspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 52. dakikada kazanılan penaltı atışında golcü futbolcu Şenol Yıldırım yararlanamadı. Ev sahibi ekip 60. dakikada Ünal Alpar ile 1-0 öne geçti. 90+2'de Bolvadin Belediyespor'dan Baran Kadir Güven golü kendi kalesine attı ve karşılaşma 2-0 sona erdi.
KONUK EKİP İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Burdur MAKÜ ile golsüz berabere kalan Sandıklıspor bugün sahasında konuk ettiği Keçiborlu Belediyespor’a 4-3 mağlup oldu. Konuk ekip karşılaşmaya hızlı başladı ve 6. dakikada Ömer Altınay'ın golüyle 1-0 öne geçti. 22. dakikada Ramazan Oğulcan Kılınç ile farkı ikiye çıkartan Keçiborlu Belediyespor'a Sandıklıspor 43. dakikada Yunus Namdar ile cevap verdi. İlk yarının uzatma dakikalarında 45+3. dakikada konuk ekipte ikinci golün sahibi Ramazan Oğulcan Kılınç bir kez farkı ikiye çıkartan golü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu golle konuk ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz Sandıklıspor 62. dakikada Okan Tirgil'in golüyle skoru 3-2'ye taşıdı. Keçiborlu Belediyespor 90+3. dakikada Mustan Artan'la yeniden farklı 2'ye çıkarttı. 90+5. dakikada Sandıklıspor'da Mehmet Bayram'ın kaydettiği gol maçın sonucunu değiştirmedi. Temsilcimiz taraftarı önünde çıktığı karşılaşmada Keçiborlu Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER