© Medya 03

KALBE DOKUNAN HEDİYELER ADRESLERİNE ULAŞTI

Yaz Yatılı Kur’an Kursu’nda kalan kız öğrenciler, el emekleriyle hazırladıkları bileklikleri, kardeşlik bağları oluşturan küçük notlarla birlikte Çocuk Evleri Sitesinde kalan kardeşlerine ulaştırdı. Kalbe dokunan küçük hediyeler duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Afyonkarahisar Müftülüğü Gençlik kordinatörlüğünce organize edilen Yaz yatılı Kur'an kursunda kalan kız öğrenciler, bir çok kalbe dokunarak kardeşlik bağı kurulmasına vesile oldu.

ELLERİYLE BİLEKLİK HAZIRLADILAR

Yaz Kur'an Kursu kapsamında TOBB İmam Hatip Lisesinde yatılı kalan kız öğrenciler tarafından bileklikler hazırlandı. Kendi elleriyle hazırladıkları bilekliklerle birlikte kardeşlik bağları oluşturan küçük notları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Evleri Sitesinde (ÇES) kalan kardeşlerine ulaştırdılar.

Bu kapsamda düzenlenen programa, ÇES Müdürü, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı, Manevi Danışmanlar, ÇES'te manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetini yürüten Kur'an Kursu Öğreticisi, İl Müftülüğünde staj yapan öğrenciler ve ÇES'te ikamet eden gençler katıldı.

ÇES'te ikamet eden ve Kur'an okumaya başlayan öğrencilere yönelik Kur'an'a geçme töreninin de yapıldığı programda; ilahiler, hadisler, şiirler, kısa sureler ve dualar okundu.

Gönülden gelerek yapılan hediyelere karşı aynı muhabbet ve sevgiyle karşılık veren Çocuk Evleri Sitesi sakinleri, İl Müftülüğü ekibine teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER